Ana Sević traži smrtnu kaznu za ubice male Danke Ilić: Nije i jedina - poznati van sebe od bola (FOTO)

04.04.2024

13:07

0

Strašna smrt devojčice i te kako ih je potresla

Ana Sević traži smrtnu kaznu za ubice male Danke Ilić: Nije i jedina - poznati van sebe od bola (FOTO)
Ana Sević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Ana Sević, pošto je saznala da je mala Danka Ilić (2) iz Bora ubijena, istakla je na svom Instagramu da se nada da će smrtna kazna biti ponovo uvedena. Počinioce zlodela u nekoliko navrata je nazvala monstrumima, a ni njena koleginica Mira Škorić nije imala ništa drugačije mišljenje.

- Srce mi je stalo... Bože mili... - počela je svoj „stori" Ana, pa je onda dodala:

- Iskreno se nadam sa će smrtna kazna biti ponovo uvedena. Pregaziti dete i odneti ga na deponiju... Dete kome se možda moglo pomoći... Odneti i ostaviti. Samo. Samo. Na deponiji. Danima gledati napore države da se dete pronađe, patnju roditelja, cele nacije... Dva bolesna mozga, zla. Monstrumi. Monstrumi. Ko sve hoda ovom planetom...

Potom, zaključila je rečima:

- Bože, daj snagu roditeljima da prežive ovu tragediju.

Podsetimo, dva muškarca osumnjičena za ubistvo priznala su izvršenje ovog zločina, a pre toga su pali na poligrafu, saznao je 24sedam. U pitanju su dvojica radnika Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod" iz Bora. Jedan je službenim vozilom udario dvogodišnjakinju i usmrtio je, da bi je obojica potom odvezla do divlje deponije na Starobanjskom putu, gde su telo izbacili sa desne strane istog, objasnio je bio izvor blizak istrazi.

- Smrtna kazna za zločince koji su usmrtili malu Danku - poručila je i Mira Škorić.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

- Narod treba da vam sudi. Sonom kiselinom bi vas trebalo polivati, da se raspadate u najgorim mukama - dodala je u okviru iduće „priče" ona.

Brojne poznate ličnosti teška srca su Ilićevoj uputile poslednje zbogom. Za devojčicom se tragalo deset dana - od 26. marta vodila kao nestala kod Banjskog Polja u Boru. Danas, predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je javnosti tragične vesti o njenom ubistvu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike