„Monstrumi zemljom hodaju..." Estrada plače za malom Dankom: Bože, srce mi se cepa (FOTO)

04.04.2024

11:50

0

Prema najnovijim informacijama ubistvo su izvršila dvojica radnika Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod" iz Bora

„Monstrumi zemljom hodaju..." Estrada plače za malom Dankom: Bože, srce mi se cepa (FOTO)
Estrada u šoku posle vesti o ubistvu Danke Ilić - Copyright Facebook ATAImages/A.A. 24sedam/Katarina Mihajlović

Vest da je mala Danka Ilić (2) ubijena, čitavu zemlju zavila je u crno. I brojne poznate ličnosti zaplakale su za devojčicom koja se od 26. marta vodila kao nestala kod Banjskog Polja u Boru.

Dva muškarca osumnjičena za ubistvo priznala su izvršenje ovog zločina, a pre toga su pali na poligrafu, saznao je 24sedam. U pitanju su dvojica radnika Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod" iz Bora. Jedan je službenim vozilom udario dvogodišnjakinju i usmrtio je, da bi je obojica potom odvezla do divlje deponije na Starobanjskom putu, gde su telo izbacili sa desne strane istog, objasnio je izvor blizak istrazi.

- Živote... Ne mogu da verujem. Koliko tuge, Bože. Danka... Anđele mali, putuj sa anđelima - napisala je teška srca Nadica Ademov na svom Instagram profilu i nikako nije bila i jedina koja se oglasila posle ovih strašnih vesti.

- Draga Danka, počivaj u miru sa anđelima... Monstrumi zemljom hodaju... - poručila je Milica Pavlović.

- Srce mi se cepa, Bože, zašto... - zapitala se Sofija Milošević.

Marija Šerifović, Teodora Džehverović, Anđela Ignjatović Breskvica, Danijela Dimitrovska, Marina Gagić, Sloboda Mićalović, Aleksandra Prijović, Marija Egelja, Stefan Karić i mnogi drugi zanemeli su od šoka i tuge.

- Narod treba da vam sudi. Sonom kiselinom bi vas trebalo polivati, da se raspadate u najgorim mukama - ogorčena je posle svega bila pevačica Mira Škorić.

Boban Rajović zbog velike tragedije otkazao je koncert u Zaječaru.

Boban Rajović, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Tačno je. Nema šanse da bih mogao da pevam u subotu, a posebno ne u Zaječaru koji je tako blizu Bora. Mislim da jednostavno ne bi bilo ljudski i osećao bih se jako loše - kazao je „Kuriru" potreseni pevač, u „potpunoj neverici kakvih monstruma ima".

- Uostalom, ako ću od jednog nastupa da se obogatim, onda bolje da ne radim ovo više. Mogu jedino da učestvujem u žalosti sa svima njenima najbližima. Ja ne mogu da verujem kakvih monstruma ima - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike