Anđela Jovanović prvi put u javnosti nakon skandala sa Branislavom Lečićem: Glumica sa suprugom prošetala crvenim tepihom (FOTO)

31.03.2024

09:42

0

Posle teškog period ponovo vidno raspoložena

Anđela Jovanović prvi put u javnosti nakon skandala sa Branislavom Lečićem: Glumica sa suprugom prošetala crvenim tepihom (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Anđela Jovanović juče je prvi put viđena na nekom javnom događaju nakon što se našla na suđenju sa kolegom Branislavom Lečićem. Naime, ona je sinoć u društvu majke Branke Pujić i supruga Mihaila Dudaša prisustvovala premijeri monodrame Anđelke Stević Žugić "Šta me opet snađe".

Za tu priliku izabrala je zeleno odelo, a bila je vidno raspoložena i nije skidala osmeh sa lica.

Podsetimo, Anđela je odbila da deli kadar sa Lečićem u nastavku serije "Radio Mileva", a potom je glumac podneo protiv nje tužbu zbog "povrede časti i ugleda".

Nakon prvog ročišta, za medije se oglasio Anđelin advokat Goran Draganić i objasnio pojedinosti slučaja.

- Danas je održano pripremno ročište, na sledećem ročištu biće saslušan gospodin Branislav Lečić, tužilac i daće izjavu. Kao i na svakom pripremonom ročištu, svaka strana predlaže svoje svedoke i dokaze, a to je učinila i tužilačka strana, a i naša strana. Nažalost, suđenje je odloženo tek za 30. septembar. Prilično dug period, ali to je što je. Što se tiče izajve gospođe Anđele Jovanović, ona je već dala izjavu, zato smo odlučili da ona ne daje izjavu sad. Daće izjavu pred sudom o svom legitimnom porivu zbog čega ne želi... Svako suvereno pravo svakog umetnika je da slobodno odluči da li će učestvovati u nekom projektu ili ne - rekao je Draganić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike