Advokat Anđele Jovanović otkrio šta se krije u Lečićevoj tužbi: To će biti predmet jednog od sledećih ročišta! (VIDEO)

06.03.2024

11:00

1

Manje od sat vremena je trajalo ročište

Advokat Anđele Jovanović otkrio šta se krije u Lečićevoj tužbi: To će biti predmet jednog od sledećih ročišta! (VIDEO)
Branislav Lečić i Anđela Jovanović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Pripremno ročište u Prvom osnovnom sudu u procesu koji glumac Branislav Lečić vodi protiv koleginice Anđele Jovanović, zavrešno je posle nešto manje od sat vremena.

Njen advokat Goran Draganić dao izjavu medijima ispred samog suda i otkrio šta je predmet tužbe.

- Danas je održano pripremno ročište, na sledećem ročištu biće saslušan gospodin Branislav Lečić, tužilac i daće izjavu. Kao i na svakom pripremonom ročištu, svaka strana predlaže svoje svedoke i dokaze, a to je učinila i tužilačka strana, a i naša strana. Nažalost, suđenje je odloženo tek za 30. septembar. Prilično dug period, ali to je što je. Što se tiče izajve gospođe Anđele Jovanović, ona je već dala izjavu, zato smo odlučili da ona ne daje izjavu sad. Daće izjavu pred sudom o svom legitimnom porivu zbog čega ne želi... Svako suvereno pravo svakog umetnika je da slobodno odluči da li će učestvovati u nekom projektu ili ne - rekao je Draganić.

On je odgovorio zašta je Lečić podneo tužbu, za povredu časti i ugleda ili sprečavanje prava na rad.

 

- To je zanimljivo, siguran sam da Anđela Jovanović ne može nikome da uskrati pravo na rad. Ovde se radi o povredi časti i ugleda o navodnoj izjavi koju je dala, a nju ćemo čuti na jednom od sledećih ročišta - zaključio je advokat.

Anđela nije želela da daje izjavu medijima, već se samo kratko zahvalila, dok Lečić nije ni morao danas da se pojavi na sudu.

Podsetimo, zbog Anđele su danas u sud došle brojne glumice da joj pruže podršku, pa ju je dočekao i aplauz. Nju su sačekale Mirjana Karanović, Nina Janković, Milena Radulović, Anđelka Stević Žugić i drugi.

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost, iako je prethodno najavljeno da će biti javno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike