Branislav Lečić traži snimak susreta sa Anđelom! Izneo nove detalje afere, a onda šokirao: Branka i Gagi su moji divni prijatelji

07.03.2024

13:15

0

Tvrdi da je osam sati pred snimanje dobio izveštaj da od toga nema ništa

Branislav Lečić traži snimak susreta sa Anđelom! Izneo nove detalje afere, a onda šokirao: Branka i Gagi su moji divni prijatelji
Branislav Lečić - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Posle jučerašnjeg pripremnog ročišta u predmetu u kojem je Branislav Lečić podneo tužbu protiv Anđele Jovanović jer je odbila da deli kadar sa njim u „Radio Milevi", glumac je sada naglasio da on „na isto nije ni bio pozvan".

Na konstataciju da se ništa od svega ne bi desilo, da nije podneo tužbu, on je rekao:

Branislav Lečić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nele Karajlić mi je iz najbolje namere ponudio da se angažujem i da stigmu koja me prati u slučaju Danijele (Štajnfeld) u poslu prevaziđemo time što treba da igram. Prihvatio sam to, potpisao ugovor, naučio tekst i bio spreman. Čitavih 20 dana se znalo da ću ja to da igram u toj seriji i onda, noć pred snimanje, ja dobijam informaciju da ne mogu da snimam, tačnije rečeno - Anđela odbija da tu scenu snima sa mnom - objasnio je on u emisiji na TV K1, pa dodao:

„To je minimum poštovanja!"

Anđela Jovanović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Svako ima pravo na izbor, tu nema nikakvog problema. Svako od nas i bira, to mi dobro znamo kao glumci.

- Zašto si je onda tužio? - glasilo je iduće pitanje voditelja.

- To je minimum poštovanja, kad već nešto uradite, kad dođete pred svršen čin, objavite i u javnosti da to radite, kako onda da objasnite da to ne radite? - istakao je glumac.

- Ona kaže da je na vreme obavestila - rekao je potom voditelj.

- Ne znam šta se dešavalo između nje i produkcije. Izvinjenje od produkcije sam dobio i to je ono zbog čega ne mogu da zamerim Neletu ništa - rekao je onda Lečić, pa dodao i:

„Kad sam tražio da se ona izvini..."

- Mogu da zamerim zato što, ako je ona rekla na vreme, a oni te kasno obavestili... Onda je to impliciralo ovaj sled događaja gde ti opet ulaziš u... Oni nisu ni hteli da kažu da je ona, ali se to saznalo vrlo brzo. Hteli su da se zaštite. Na kraju krajeva, kad se produkcija izvinila, ja sam to i oprostio i nisam ponudio nikakvu tužbu, ali kad sam tražio da se ona izvini... - govorio je, a upitan za šta je tražio njeno izvinjenje, onda je naglasio:

Branislav Lečić, Mateja Stanisavljevic/ATAImages
 

- Pa, za profesionalni odnos prema poslu, ne može kad je sve objavljeno, potpisano, naučena uloga, nekoga da sprečiš da radi. Nisam je tužio zato što je odbila da radi sa mnom, to je pravo svakog, mi svi biramo s kim ćemo da radimo.

Branislav Lečić, podsetimo, trebalo je da se nađe u ulozi profesora koji je lažno optužen za s*ksualno nasilje, a Anđela je trebalo da igra učenicu.

„Uskraćuje mi se pravo na rad!"

Anđela Jovanović, Antonio Ahel/ATA Images
 

- Stigmatizovan sam već od slučaja Danijele i trpim posledice ataka na svoju egzistenciju, samim tim i na moj život. Moram otvoreno da govorim o tome, ne smem da lažem i ja valjda imam pravo da se suprotstavim tome. Moji zahtevi nisu ništa komplikovani, vrlo su minimalni. Minimum poštovanja, profesionalno. Ako sam već sve dogovorio, ja osam sati pred snimanje dobijam izveštaj da ne mogu da snimam i sad treba da zbog nečije odluke, koja je moguća, ali pre toga, pre toga se te stvari usklade, a ne tad. Onda mi se uskraćuje pravo na rad, a pravo na rad je pravo na život - nastavio je on, koji se potom dotakao i poznanstva s Anđelom.

- S njom nemam kontakte, pozive... Jedini kontakt je bio pre 10 godina kad je ona došla iz inostranstva i moji divni prijatelji (njeni roditelji) Branka i Gagi... Imao sam potrebu da je angažujem za jednu predstavu gde je trebalo da igra važnu ulogu, ali ne mogu da znam to dok ne upoznam osobu. Nisam hteo da joj kažem to, jer sam hteo prijateljski da razgovaram s njom, nisam hteo da je razočaram u tom razgovoru, ako ne vidim da eventualno ne može to da radi. Krajnje ljubazno i normalno smo pričali, ljudski... Ne znam šta je u tome... Između nas nema ništa loše, nikakve loše priče. Mislim da je to više njen alibi, ne samo što se povodi slučajem koji je bio pre toga, nego da bi ona imala neki lični razlog, jer tu ne postoji ništa - tvrdio je Lečić na K1 televiziji, pa je potom zaključio rečima:

Branislav Lečić, Printscreen/Youtube/HYPE TV
 

- Setio sam se i momenta, na nekoj terasi, pod kamerama i čak sam u potrazi da nađem taj snimak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike