"Ponosan sam na moju Anđelu, hrabra je na taju!": Prvo oglašavanje Dragana Jovanovića nakon što je Branislav Lečić tužio njegovu ćerku

10.03.2024

17:59

0

Za slučaj je saznao tek nedavno

"Ponosan sam na moju Anđelu, hrabra je na taju!": Prvo oglašavanje Dragana Jovanovića nakon što je Branislav Lečić tužio njegovu ćerku
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Početkom nedelje Anđela Jovanović našla se na sudu sa kolegom Branislavom Lečićem, nakon što je odbila da sa njim sarađuje na snimanju serije "Radio Mileva". Glumica je istakla da je ovu odluku donela zbog neprijatnih događaja iz prošlosti, a Lečić je odmah podneo tužbu zbog „povrede časti i ugleda“ i zatražio da mu isplati novčani iznos od 300.000 dinara. 

Osim supruga Mihaila Dudaša, brojnih kolega i velikog dela javnosti, Anđelina najveća podrška jesu roditelji, glumci Branka Pujić i Dragan Jovanović, koji je sada prvi put komentarisao ovaj slučaj.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragan Jovanović i Branka Pujić

- Za neprijatan događaj sam saznao tek kad je Anđela dobila tužbu... šta da kažem?... Šokiran sam i tužan u isto vreme... Ponosan sam na moju Anđelu što je hrabra i što ima integritet na svoga taju. Tako smo je i vaspitali da bude iskrena i pravična. Ona zna da uvek ima Brankinu i moju punu podršku i ljubav - kaže Jovanović, pa dodaje:

- Hvala njenim koleginicama i kolegama koje su je javno podržale, kao i produkciji koja ju je zaštitila.

Podsetimo, Anđela je potvrdila informaciju da je tužne zbog toga što je odbila saradnju, iako u pomenutoj seriji tumači jednu od glavnih uloga.

Antonio Ahel/ATA Images
Branislav Lečić i Anđela Jovanović

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko.

Pred prvo ročište, ispred Palate pravde, okupile su se brojne glumice kako bi pružile podršku koleginici, a među njima su bile Anđelka Prpić, Borka Tomović, Nina Janković, Tamara Krcunović, Mirjana Karanović, Milena Radulović, Iva Ilinčić...

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike