Branislav Lečić zamera koleginicama na podršci Anđeli: Zar ne pada na pamet tim glumicama koje su se zagrlile da "siluju" moju ćerku?

10.03.2024

11:27

1

Smatra da mu stvaraju atmosferu linča

Branislav Lečić zamera koleginicama na podršci Anđeli: Zar ne pada na pamet tim glumicama koje su se zagrlile da "siluju" moju ćerku?
Copyright ATA Images/ M. M.

Slučaj Branislava Lečića i Anđele Jovanović podigao je veliku prašinu u javnosti.

Glumac je već do sada ispričao i komentarisao kako tužbu protiv nje, tako i njen potez da odbije da radi sa njim bez, kako on tvrdi, ikakvog razloga, a sada se osvrnuo i na brojne koleginice koje su Anđeli pružile podršku, pojavivši se ispred suda gde su njih dvoje imali zakazano ročište.

- Toliko ne razmišljaju, da pretvaraju sebe u zverinjak bez razloga. Da li je to podrška pravu da se ukloni čovek u poslu? A ako je to podrška Anđeli da ne radi sa nekim, to smo uvek imali. Ja sam uvek birao tekstove, teme, producente... Ako je stvar izbora, ja sam onda morao pre tri nedelje to da saznam, a ne da uđem u situaciju. Moja tužba se ne odnosi samo na materijalnu priču, nego i na profesionalnu čast. Proces sa Danijelom se završio pre tri godine. Slušao sam na "demokratskim" medijima razne psihološkinje itd, koje podrazumevaju da sam kriv. Taj slučaj je odbačen. Ovo je kakofonija raznih ideja, korišćenje emocija u tu svrhu. Ustanovljeno je da nema nikakve osnove za istragu, vezano za postupak sa Danijelu, ali odatle sve potiče. Stvorila se atmosfera satanizovanja mene. Pretvaraju me u monstruma, predatora, seksualnog manijaka. Onda druge situacije sa ženama dobijaju potpuno drugi ugao. Potpuno ludilo, poremećaj ludila - započeo je Lečić, pa nastavio:

ATAImages/ Antonio Ahel
Branislav Lečić i Anđela Jovanović

- Sada se postavlja pitanje i sa kolegama. Ako je podrška da i dalje gurate agendu koju je Danijela postavila pre tri godine, a Anđela je posledica toga, to je neshvatljivo. Šta se dešava sa vašim mozgom? Imate li osećanje časti i pravde? Postoje institucije koje odlučuju. Stvarate atmosferu linča. Targetiran sam politički. Sada svako može da udari na Leku. Stvar je potpuno izmišljena. Zašto ugrožavaš život nekom čoveku bez osnove? Još imate i borkinje koju će tu laž od strane prostitutke da nastave.

Njega je zabolelo i to što su većinu pomenute podrške činile Anđeline i njegove koleginice, pre svega što i on ima ćerku glumicu.

- Moja ćerka je glumica. Zar ne pada na pamet tim glumicama koje su se zagrlile da "siluju" moju ćerku? I ona je deo moje porodice. Nek se Anđela bar izvini. Nema od toga ništa. To je neprofesionalno. Princip je važan. Ako nema principa, nema ničega. Bar neka se izvini. To je nivo poštovanja. Roditelji je trebalo da je nauče profesionalizmu. Kontaktirao sam sa roditeljima Milene Radulović, sve je u najboljem redu. Onda se ona meni izvinila, ja sam bio ponosan na nju, pružila mi je ruku. Čim je to izašlo u medije, ona se povukla - ispričao je Lečić u jutarnjem programu na TV Pink.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike