Godinama su porodični prijatelji! Lepa Brena prvi put o razvodu Dragane Mirković: U svakom trenutku sam na njenoj strani

28.03.2024

17:16

0

Ovo je bio šok za njenu porodicu

Godinama su porodični prijatelji! Lepa Brena prvi put o razvodu Dragane Mirković: U svakom trenutku sam na njenoj strani
Copyright Instagram printscreen/dragana_mirkovic

Lepa Brena i Dragana Mirković godinama su bliske prijateljice, te su svi čekali njenu reakciju na vest o tome da se razvodi posle 24 godine braka.

Poznato je da su pevačice kućne prijateljice, kao i da su Dragana i Toni bili česti gosti na jahti Živojinovića, te su imali priliku da porodično uživaju na luksuznim destinacijama.

Iz ovih razloga, Brena ne želi da zadire u privatnost svoje koleginice, ali priznaje da je to bio veliki šok za njenu porodicu.

 

 

- Zaista ne bih volela da komentarišem tu priču. To je bio šok za sve nas. Dragana Mirković je moja prijateljica. Nas dve smo počele da radimo sa istim čovekom, koji je pravio velike zvezde i pravio jedan ozbiljan pevački tim. Hoću da kažem da je to jedan bolan trenutak za sve nas, za mene pogotovo... Mogu da zamislim kako se ona oseća - počela je Brena, pa dodala:

- Volela bih da kažem jednu stvar... Da, kao njena prijateljica, žena, majka i supruga, potpuno razumem u kakvoj se ona emotivnoj situaciji nalazi - nastavila je folk zvezda.

 

 

Ona je na kraju zamolila da se Draganina privatnost ispoštuje, te joj poručila da u njoj ima večnu podršku.

- Samo želim da je ispoštuju i da joj ne stavljaju so na ranu, jer je ona jedna od dobrih ljudi, veoma časna osoba, neko ko je svoju karijeru gradio veoma ozbiljno i profesionalno. Volela bih da joj kao čovek i žena pružim apsolutnu podršku i da zna da sam uz nju svugde i da sam u svakom trenu na njenoj strani! - zaključila je Brena za "Prvi red" na K1.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike