Ovako izgleda kuća Tonija Bijelića u njegovom zavičaju! Ni nalik dvorcu iz kog je izašao u jeku razvoda od Dragane Mirković (FOTO)

28.03.2024

08:30

0

Okružena je čistom, netaknutom prirodom

Ovako izgleda kuća Tonija Bijelića u njegovom zavičaju! Ni nalik dvorcu iz kog je izašao u jeku razvoda od Dragane Mirković (FOTO)
Toni Bijelić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragana Mirković iznenadila je mnoge istakavši da ona i njen još uvek zakoniti suprug Toni Bijelić već izvesno vreme ne žive pod istim krovom, te da se razvode. Dok ih je služila bračna sreća par je sa decom, Manuelom i Markom, uživao u dvorcu Ebenfur čija cena iznosi i preko 50 miliona evra.

Mirkovićeva, kao što je poznato, svakako i dalje oseća ogromnu ljubav prema rodnom Kasidolu, gde se uvek rado i vraća kada joj obaveze to dozvole, a sa druge strane i što su mnogi zaboravili - Toni isto tako voli svoju skromnu porodičnu kuću u selu Šimići, nedaleko od Banjaluke.

Iako rođen u Austriji, maksimalno uživa u svom zavičaju kad se tamo vrati, a jednom prilikom to je učinio i sa svojim naslednikom koji se bio i pohvalio na društvenim mrežama svim lepotama koje to mesto pruža. Ovaj dom okružen je čistom, netaknutom prirodom i Bijelići su zasigurno tamo napravili brojne nezaboravne uspomene.  

Podsetimo, Toni je od automobilizma, pa preko građevine, do televizije, stekao ogromno bogatstvo. Ono dan-danas intrigira domaću javnost, a kada je jednom prilikom i javno kazao da je imovinu prepisao na suprugu, upitan za razlog kratko je izjavio:

- Zato što sam to hteo.

Toni Bijelić sada, podsetimo, već izvesno vreme boravi u novoj luksuznoj nekretnini u Opatiji. Dragana je sa decom ostala u Beču.

Dragana Mirković i Toni Bijelić, ATAImages/M. M.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike