"Ona to nije zaslužila": Folkerka oštro o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića, pa spomenula i Karleušu

28.03.2024

16:54

0

Vest o razvodu ju je šokirala

"Ona to nije zaslužila": Folkerka oštro o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića, pa spomenula i Karleušu
Toni Bijelić i Dragana Mirković - Copyright ATAImages/ M.M.

Dragana Mirković je pre dva dana zvanično potvrdila da se posle 24 godine razvodi od supruga Tonija Bijelića. Kako je pevačica priznala, već nekoliko godina njih dvoje ne žive zajedno, a Toni je demantovao priče da je krivac druga žena.

Kako je ova vest odjeknula, Draganine kolege su ostale zatečene, ističući da ništa nije naslutilo da će do ovoga doći.

Među njima je i Zorica Marković, koja kaže da je godinama u dobrim odnosima sa oboje, te ne želi da brani ni jednu stranu.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Zorica Marković

- Da mi je bilo ko rekao da Dragana i Toni imaju bilo kakvu vrstu problema u braku, ja bih rekla da je to nemoguće. Prvo sam mislila - svašta se piše o svima, pa na kraju krajeva i o meni su svašta pisali... Međutim, kada je i ona potvrdila, bilo mi je jasno da je istina. Draganu jako volim, dobre smo, znamo se sto godina, uvek je bila ista prema meni... Lepa, uspešna žena - počela je Zorica, pa dodala da ne želi da spekulište šta je uticalo na ovu odluku.

- Mi možemo samo da nagađamo, ali smatram da u to ne treba dirati. Oni su stvarno bili primer dobrog i uspešnog braka na estradi u svakom smislu reči - objasnila je Zorica za "Svetski Radio".

Pevačica se osvrnula i na burnu reakciju Jelene Karleuše, za koju se smatra da je bila upućena Dragani i Toniju.

ATAImages/Antonio Ahel
Dragana Mirković i Toni Bijelić

- Možda Jeca nešto više zna od mene. Ako je tako, onda okej. Nije ona to džabe izjavila, možda ima neke informacije vezane za ovaj slučaj, a možda i neke generalno... Složila bih se sa njom da su te prevare u braku generalno više sa muške strane - rekla je Markovićeva.

Zorica je priznala i da je sama bila prevarena, kao i da je sigurna u to da pored borbe za ravnopravnost, uvek žena ta koja u braku izvuče "deblji kraj". Pa se tako šuška i da Toni već nekoliko godina živi sa drugom ženom, što je on oštro demantovao.  

- Ako je tako, to je sramota! Dragana to nije zaslužila. To sam sigurna. Ona je žena dama, majka... - zaključila je Markovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike