Poslednja zajednička fotografija Dragane i Tonija dok su bili u braku: Sa njima je i poznati par (FOTO)

27.03.2024

09:17

0

Pevačica je istakla kako se tada osećala

Poslednja zajednička fotografija Dragane i Tonija dok su bili u braku: Sa njima je i poznati par (FOTO)
Dragana Mirković i Toni Bijelić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragana Mirković i Toni Bijelić se razvode, a njihov krah ljubavi glavna je tema medija.

Pevačica i biznismen nisu često objavljivali zajedničke fotografije na Instagramu, posebno ne u poslednjih nekoliko godina, a poslednja je sa njihovim prijateljima.

Naime, fotografisali su se sa bračnim parom Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem, kada su uživali u lepom vremenu i putovanju.

Slika je nastala pre četiri godine dok su boravili u Monte Karlu, a kako se može videti, svi su bili nasmejani i lepo raspoloženi tada.

 

 

- Dragi prijatelji - napisala je tada pevačica, uz emotikone srca.

Podsetimo, Dragana Mirković oglasila se o razvodu od Tonija, sa kojim ima dvoje dece, Manuelu i Marka.

- Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak - objavila je Dragana u saopštenju za javnost.

ATAImages/Antonio Ahel
Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

Ljubavna priča pevačice i biznismena počela je veoma spontano, a kada su se u Beču venčali 2000. godine, Draganina rodbina nije mogla da prisustvuje svadbi.

- Kada se saznalo, rekla sam: 'Da, tako je' i poslala samo jednu fotografiju na kojoj smo Toni i ja. Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu - opisala je Mirkovićeva ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike