Ovu pesmu je Dragana posvetila Toniju za godišnjicu braka: U spotu se pojavljuju i njihova deca (FOTO/VIDEO)

27.03.2024

13:37

0

Tada su se veoma voleli

Ovu pesmu je Dragana posvetila Toniju za godišnjicu braka: U spotu se pojavljuju i njihova deca (FOTO/VIDEO)
Toni Bijelić i Dragana Mirković - Copyright Instagram_draganamirkovic

Pevačica Dragana Mirković svojevremeno je snimila pesmu "Jedini", koju je posvetila svom još uvek zakonitom suprugu Toniju Bijeliću, s kojim se sada razvodi.

Tokom njihovog braka, ostaće, ipak, lepe uspomene, a jedna od tih je upravo ova numera, koju možete poslušati ispod teksta.

Tv Pink Printscreen/Amidži šou
Dragana Mirković i Toni Bijelić

Ono što je zanimljivo, jeste da su se njihova deca, sin Marko i ćerka Manula, tada gotovo prvi put pojavili u javnosti, a do ekspanzije društvenih mreža Dragnin Jutjub kanal je bilo i jedino mesto gde je javnost mogla da ih vidi.

I sama Mirkovićeva, jednom prilikom je komentarisala ovu pesmu, rekavši da joj je najdraža.

– Posebno draga pesma mi je “Sama“, to je prekretnica mog života, to je bila 2000. godina kada sam otišla u Austriju i udala se i jako sam vezana za tu pesmu. Naravno, pesmu ”Jedini” sam posvetila svom suprugu za deset godina braka i u tom spotu se pojavljuju mali Marko i Manuela i to je njihovo poslednje pojavljivane i to zbog tate, jer smo hteli da imamo porodičnu uspomenu - otkrila je ona ranije.

Podsetimo, Dragana je juče, 26. marta, izdala saopštenje u kom je obavestila javnost da se posle 24 godine braka razvodi od Tonija, te da tri godine već ne žive zajedno. U medijima su se u međuvremenu pojavile informacije da je Bijelić našao 15 godina mlađu devojku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike