Dragana Mirković plače! Dala novu izjavu o razvodu: Ovo mi je sad jako teško razdoblje

27.03.2024

13:50

0

Savladale su je emocije

Dragana Mirković plače! Dala novu izjavu o razvodu: Ovo mi je sad jako teško razdoblje
Dragana Mirković - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Dragana Mirković iako je rekla da se neće više oglašavati o razvodu od Tonija Bijelića, rekla je za hrvatske medije kako se oseća posle svega.

Ona je za 24sata otkrila da se trudila da ostane čvrsta i dostojanstvena, ali su je na trenutak  svladale emocije dok je pričala o svemu.

ATAImages/ A.A.
Toni Bijelić

Koliko god da je uspevala kroz život da se izbori u teškim situacijama, činjenica da je sa svojom ljubavi i ocem svoje dece završila, vidno joj teško pada, a to pogledajte na njihovoj stranici.

- Ovo mi je sad jako teško razdoblje, kao i 90-e. Imam jako teško razdoblje, ali kad mi je najteže tad sam i najjača - rekla je Dragana i obrisala suze. O detaljima razvoda još nije sprema naširoko da priča, ali je istakla da nije imala drugog izbora te da mirenje nije opcija. Kako je u saopštenju objasnila poslednje tri godine se sa suprugom nije slagala

- Već dugi vremenski period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktično vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom. Usprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako odgojena, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak - napisala je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike