Mirka je i s 10 godina znala kako da se snađe u stranoj zemlji, čak i kad je zarada u pitanju: Jedina sam se vratila kući u plusu!

05.02.2024

13:55

0

Vasiveljićeva je onda provela mesec dana na Tajvanu

Mirka je i s 10 godina znala kako da se snađe u stranoj zemlji, čak i kad je zarada u pitanju: Jedina sam se vratila kući u plusu!
Mirka Vasiljević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mirka Vasiljević je vremenom i zbog prirode posla svog izabranika, fudbalera Vujadina Savića, dobro naučila kako da s lakoćom izmesti svoj i život njene porodice „preko grane".

Gostujući u jednoj emisiji, međutim, otkrila je kako tu crtu u stvari ima i odranije, kada je sama za sebe tako trebalo „da ustane".

Ispričavši jednu anegdotu s Tajvana, gde je bila provela mesec dana sa folklorom, objasnila je da joj snalaženje još onda nije bilo strano.

„Morala sam!"

Mirka Vasiljević, ATAImages/Amir Hamzagić
 

- Bila sam na turneji na Tajvanu mesec dana kada sam imala deset godina. Prala sam veš na ruke, morala sam da se snađem. Dali su nam džeparac koji smo morali da rasporedimo i ja sam se jedina vratila u plusu – pričala je ona, pa je potom dodala:

- Naplaćivala sam slikanje tamo, koliko daju. Običaj je da se lokalno stanovništvo posle koncerta slika sa nama, a ja sam im rekla da je naš običaj da nam za to ostave i neku paru. Nisam se razumela u njihov novac, ali sam onda napravila problem u KUD-u, jer su se svi osim mene zadužili i onda su roditelji grdili decu. Oni su se isto slikali, ali za džabe, a ja sam zaradila dovoljno da nisam morala da se zadužujem - istakla je Vasiljevićeva u emisiji „Ako progovorim", koju vodi Goca Tržan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike