Mirka Vasiljević o proširenju porodice: Želeli smo ponovo da osetimo miris bebe!

04.01.2024

12:37

0

Volela bi da dočeka i unučiće

Mirka Vasiljević o proširenju porodice: Želeli smo ponovo da osetimo miris bebe!
Mirka Vasiljević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić dosta rade na natalitetu. Troje dece su dobili, praktično jedno za drugim, a onda je usledila pauza, nakon koje je došlo i četvrto čedo.

- Vujadin i ja nikada nismo imali neke konkretne dogovore, niti u tom smislu planove kada će biti pauza, kada će biti nova trudnoća i koliko će dece biti. Sa nekih 19-20 godina kada smo stupili u vezu osvestili smo i razgovarali i želeli obostrano da naša veza preraste u porodicu i da imamo decu. Da budemo mnogočlana, stabilna, zdrava i srećna porodica. Jako sam zahvalna Bogu što se to ostvarilo bez nekih velikih muka i poteškoća koje su nažalost u današnje vreme jako prisutne - počela je Mirka, pa nastavila:

ATAImages/ Antonio Ahel
Mirka Vasiljević

 

- Njih troje je nekako vezano došlo, jedno za drugim i sve to je trebalo izgurati da oni stanu na svoje noge, jer je tu bilo tri flašice, tri pelene, tri cucle koje je trebalo uvek videte da li je sve na svom mestu, da li je čisto, da li je uredno, da li se radi sa njima i da li napreduju. Nekako kad su oni stali na noge shvatili smo da miris bebe u kući nemamo, da su deca porasla i da im već za neke stvari smetamo i ne trebamo. Naše okruženje je nekako tek tada pre godinu, dve dana da dobija decu i da smo u kontaktu sa tim čistim mirisom i sa lepotom novog člana u porodici. Poželeli smo da i mi ponovo osetimo taj miris, a i da njih troje nekako uživaju i osete šta znači imati bebu u kući jer su njih troje u isto vreme i bili bebe. Mogu da kažem da sam ja najviše osvešćena sa bebom sada, zato što je samo ona beba u kući, a i deca da uživaju i da se raduju nekom novom napredku I da učestvuju u njenom odrastanju. 

ATAImages/ A.A.
Mirka Vasiljević, Vujadin Savić

 

 

"Kad je telo mlađe, manje je umorno"

Glumica ističe i da je velika prednost što je mlada postala majka, ali da je kod svake žene to individualno.

- Svako od nas ima svoje vreme kada, zašto i kako osnuje svoju porodicu i ostvaruje se u ulozi roditelja i da je to upravo vreme koje je najbolje za njega. Ja sam imala takvu situaciju da sam se u ranim dvadesetim ostvarila u ulozi majke i ono što vidim kao prednost je ta lepota, to što moja deca odrastaju uz baku i deku, kao i iz prabaku i pradeku. Imaju mogućnost da od njih čuju neke njihove životne priče, da provedu život sa njima, da stvaraju uspomene i da grade svoje odnose. Nadam se da sam im pokazala i prosto da ću i ja imati priliku da dočekam unučiće i ono što je jedan od benefita je da kad je telo mlađe - ono je manje umorno, manje iscrpljeno. Sve što donosi u fizičkom izgledu tokom trudnoće, lakše je vratiti u normalu dok si mlad. Svako vreme je za svaku osobu i sa razlogom svi trebamo da čekamo to vreme i da se radujemo onda kada dođe - izjavila je Vasiljevićeva za Pink.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike