Mirka Vasiljević otkriva kakav je Vujadin Savić otac njihovim ćerkama: Moraju da slušaju!

21.01.2024

18:55

0

Glumica veruje da detetu treba biti i roditelj i prijatelj

Mirka Vasiljević otkriva kakav je Vujadin Savić otac njihovim ćerkama: Moraju da slušaju!
Mirka Vasiljević - Copyright Printscreen „Premijera - Vikend specijal"

Dotakavši se uloge roditelja, Mirka Vasiljević ispričala je u jednoj emisiji da kada ona i njen izabranik Vujadin Savić kažu „ne", to i znači „ne". Naslednicima jesu maksimlano posvećeni, ali priznaje da je to danas veliki izazov. 

- Trudim se da budem najbolja verzija sebe. Nije tako jednostavno biti majka. Morate imati oči i na leđima. Detetu treba biti i prijatelj, ne samo roditelj. Veliki je izazov biti danas roditelj - kazala je glumica u „Premijeri - Vikend specijalu", pa nastavila i o tome kakav je fudbaler konkretno prema njihovim ćerkama. 

„Oboje smo policajci u kući!"

- Vujadin već počinje da priča ćerkama šta smeju, a šta ne. Već im drži predavanja o momcima. Starija ga gleda i mislim da već razmišlja u sebi: „Ma, ja ću raditi onako kako ja želim!" Šalim se malo, ali generalno, kada kažemo „ne", to znači „ne", moraju da nas slušaju... Oboje smo policajci u kući - istakla je ona, koja je u okviru istog gostovanja popričala i o svom privatnom biznisu

Mirka Vasiljević, Printscreen „Premijera - Vikend specijal"
 

- Započela sam novi biznis. To je nešto čega još uvek nema na našim prostorima. U pitanju su zdrave torte, pune vitamina... Dakle, od početka do kraja su te torte napravljene od voća - naglasila je, pa onda dodala:

„Izgleda jednostavno, ali nije..."

- Deca najbolje reaguju na njih. Bukvalno raščerupaju sve to i čak i kada ostane nešto od toga, možete da napravite ceđeni sok. To možda izgleda jednostavno, ali nije. Potrebno je dosta truda i rada sve to oblikovati i napraviti u formu torte. Najbitnije je da time usrećujem ljude i na taj način im izmajmljujem osmeh - zaključila je Vasiljevićeva u pomenutoj emisiji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike