Mirka otkrila kako se Vujadin snalazi u kuhinji, ali i kako se bori sa decom u pubertetu: Nekad preteraju sa manipulacijom

02.02.2024

19:01

0

Glumica se trudi da ne bude strog roditelj

Mirka otkrila kako se Vujadin snalazi u kuhinji, ali i kako se bori sa decom u pubertetu: Nekad preteraju sa manipulacijom
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić - Copyright ATAImages/ A.A.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju četvoro dece, a uvek je svima na pameti pitanje da li planiraju da ih imaju još. 

Glumica, koja igra u jednoj popularnoj predstavi, priznaje da njenim kolegama sigurno ne bi bilo svejedno da im sada kaže da je u drugom stanju. 

- Mislim da bi ih glava zabolela, pitali bi se kako stomak da sakriju u trećem delu. Mada, eto, da li ste nam možda ideju da treći deo neko od nas bude trudan u predstavi - kaže ona.

ATAImages/ A.A.
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Mirka ističe da joj je nezgodno da sada razmišlja o petom detetu, te da je veoma zahvalna na njih četvoro koje ima, a od kojih neki ulaze u pubertet. Sada je otkrila kako se svako od njih snalazi u tome.

- Svakome na svoj način jer se bore sa nečim novim u svom telu, ali svi smo prošli kroz to. Dokle god oni prave neke nestašluke, gluposti i pozitivne stvari ja sam mirna. To smo pravili i brat i ja u odrastanju. Dosta sam starija od brata, pa sam mogla da vidim sa te vremenske distance kako to izgleda. Dokle god nam je poznato na dobrom smo putu s obzirom na to da ima dosta izazova i drugačije je vreme, kaže glumica i dodaje:

- Trudim se da im budem prvenstveno prijatelj, da u meni vide sagovornika koji će biti tu uz njih u po dana, u po noći. Želim da budu otvoreni, a opet da se zna granica da sam ja roditelj, a oni dete. Nema potrebe za strogoćom samo da bi ona bila tu, ali kada preteraju sa manipulacijom znam da kažem “sad je dosta“.

ATAImages/ A.A.
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Godinama je u ljubavi sa Vujadinom, a iako nisu zvanično u braku, to im ne smeta. Ljubavni odnos gradili su godinama, pa tako glumica nema potrebu ni da proverava telefon svom partneru.

- On ima svoj, a ja svoj. Ako me nešto muči ja ću da pitam jer sam tako naučena i odrasla u porodici da nema ničeg ispod tepiha. Volim da je tepih ravan, da nema ni brda ni dolina. Nema razloga da sad čačkam jer samu sebe nerviram. Možda i šala koju ima sa drugom meni drugačije zvuči, pa se objašnjavaj i to je proces gde nema nikad kraja - kaže ona.

Na pitanje kako se Vujadin snalazi u kuhinji, Mirka hvali svoju jaču polovinu iako to što zna da spremi i nisu baš jela.

ATAImages/ A.A.
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

- Snalazi se on u kuhinji, nije tamo često ali kada smo živeli u inostranstvu i bili mlađi bilo je perioda kada je eksperimentisao i kuvao. U Beogradu ima druge zanimacije umesto da bude u kuhinji, da izađe sa prijateljima i popije kafu. Spremao je raznorazne ručkove, ali nekako on obožava da sprema kokice. Nije neko jelo, ali odlična mu je mera. Imamo puno lepih uspomena kada napravi kokice, gde sada već na garnituri nema mesta pa mora da se uzme i stolica da neko dete sedne sa strane. Pogledamo nešto zajedno pa i zaspimo. To su neki trenuci koje niko ne može da ti uzme, a greju ti i srce i dušu - kaže glumica.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike