"Kada udarate na majku, udarate i na dete!" Ove pevačice su pružile podršku Severini: Neke od njih su prijavile bivšeg policiji!

23.01.2024

22:21

0

Emotivne poruke su iskakale u komentarima

"Kada udarate na majku, udarate i na dete!" Ove pevačice su pružile podršku Severini: Neke od njih su prijavile bivšeg policiji!
Copyright ATAImages/M. M./M.P./Antonio Ahel

Severina Vučković prolazi kroz težak period jer je potpuno izgubila starateljstvo nad sinom nakon što je isto delila sa Milanom Popovićem. Hrvatskoj pevačici su mnoge javne ličnosti pružile podršku na mrežama, a neke od njih su imale izvesnih problema oko starateljstva nad detetom.

Poslednji primer je Slavica Ćukteraš koja je letos prijavila policiji bivšeg supruga Vladimira Avramova. Glavni razlog njihovog problema bio je starateljstvo nad ćerkom, koje inače pripada Slavici.

ATAImages/ Antonio Ahel Profimedia
Vladimir Avramov, Slavica Ćukteraš

Ćukterašova je sada uputila jaku poruku Severini, te naglasila da su neki očevi spremni da naude majci, a samim tim i detetu.

Printscreen/Instagram/cukterasslavica ATAImages
 

 

- Kada udarate na majku, udarate i na nečije dete. Očevima tada nije bitno dete, nego samo da nanesu bol mami. Mami se dete ne dira - naglasila je Slavica na Instagramu.

Takođe, Seka Aleksić je rešila da se javno obrati koleginici, pa je opisala koliko je ova situacija strašna.

- Nemojte dirati nečiju majku! Niste svesni, šta Bog može da vam uradi! - napisala je Aleksićeva.

Printscreen/Instagram/sekaaleksic
 

 

Učesnica ovogodišnjeg nacionalnog takmičenja za Pesmu Evrovizije, Zejna Murkić majka je jedne devojčice, pa je osetila potrebu da se obrati Vučkovićevoj.

Printscreen/Instagram/zejnaofficial
 

 

- Kao majka, kao žena nadam se da će biti pravde i razuma da se majka i sin konačno ostave na miru. I otac je podjednako bitan naravno, ali nisu svaki otac, svaka majka roditelji. Dela govore o ljubavi i roditeljstvu. Podrška majci - stoji u Zejninom Insta storiju.

Severini su pružile podršku i Milica Todorović i Emina Jahović koje su stavile emotikone srca ispod njene emotivne objave.

To je uradila i Nataša Bekvalac, koja se 2018. godine borila za starateljstvo nad ćerkom Katjom, a isto je na kraju i dobila. Pevačica je tada imala probleme sa Lukom Lazukićem, kojeg je prijavila policiji zbog nasilja u porodici.

Printscreen Youtube /Amidži šou
Nataša Bekvalac

 

Takođe, reper Nući, sa kojim Severina ima duet, napisao je: "Uz tebe smo!" Snažnu poruku uputila joj je i Kaliopi Bukle.

- Ne postoji sud koji može odvojiti majku od deteta. To dete zna, zato, glavu gore! - napisala joj je Kaliopi.

- Seve moja, grlim te na najjače! - napisala je Tijana Dapčević.

A.A./ATAImages
Severina

 

Podsetimo, Vrhovni sud zaključio je kako je Županijski sud u Splitu teško prekršio Zakon o parničnom postupku. Navodno je Županijski sud pod Severininim uticajem namestio presudu 2021. godine koja pevačici odgovara. Severina je rekla kako su veštaci navodno bili uplašeni i ucenjeni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike