Prvi Božić sa dečkom! Slavica Ćukteraš započela život sa partnerom, a možda se i uda: Činimo lepu zajednicu!

07.01.2024

20:50

0

Pevačica je za 24sedam ispričala detalje iz privatnog života koji su je pratili 2023. godine

Prvi Božić sa dečkom! Slavica Ćukteraš započela život sa partnerom, a možda se i uda: Činimo lepu zajednicu!
Slavica Ćukteraš - Copyright ATA Images/M.P.

Slavica Ćukteraš je ostavila pomalo burnu, ali lepu 2023. godinu iza sebe. Na privatnom planu su joj se dešavale razne stvari - od nove ljubavi do problema sa bivšim mužem, a godinu je privela radom u studiju.

Za 24sedam prvi put govori o tome kako ju je didžej Vladimir Aćić osvojio, zajedničkom životu i mogućem braku, ali i zašto o bivšem mužu ne želi da kaže ni reč.

Prošla je još jedna godina, čini se, nikad brže. Šta je ono što ju je tebi obeležilo?

- Mislim da, kako smo stariji, sve nam brže dani prolaze, ali sreća je kada možemo da ih ispunimo lepim stvarima i ljudima. Što se mene tiče, bila je i lepa i turbulentna. Uživala sam u svakom trenutku sa svojom ćerkom, u partnerskoj ljubavi koja mi je ispunila srce, ali i stvaranju nove muzike, čemu se veoma radujem i jedva čekam da predstavim publici.

ATA Images/M.P.
Slavica Ćukteraš

Pomenula si ljubav, pa nam reci čime je Vladimir uspeo da te osvoji?

- Osim što je duhovit, neposredan i iskren, od prvog dana mi je pokazao da može u svemu da se nosi sa mnom i da bude velika podrška. Znači i to što je i on u muzičkom poslu, pa se razumemo i znamo šta sve to nosi. Ja sam osoba koja, ako oseti poštovanje i ljubav, ne samo od partnera, već i od prijatelja, saradnika, uzvraćam duplo više. Naravno da ima i situacija kada bude problema, nekih ne tako divnih situacija, ali sve se brzo reši kada su ljudi normalni i znaju šta imaju pored sebe.

Otpočeli ste i zajednički život?

- Da, počeli smo da živimo zajedno, tako da on, moja ćerka i ja sada činimo jednu lepu zajednicu. Njemu, iako to verovatno ne bi priznao, nije uvek lako sa pevačicom (smeh).

Printscreen Instagram/ slavicacukteras
Vladimir Aćić i Slavica Ćukteraš

Kada par počne da živi zajedno, odmah se postavlja pitanje da li je i svadba na pomolu. Kakvi ste vi po tom pitanju?

- Ne bežim od toga, ali i ne jurim za tim. Jednom sam bila u braku i posle toga shvatila da taj papir ne znači ništa, osim, eto, da se reše te neke pravne stvari. Nije da planiramo venčanje, ali ako se bude desilo, verujem da će se to saznati. Svakako bi to bilo nešto intimno i samo za nas, kao što je i inače u mom životu kada su takve, privatne, stvari u pitanju.

Ovo su prvi božićni praznici koje ćete provesti zajedno, šta je ono što nikako nećete propustiti da uradite?

- Nema tu sad neke posebne priče, ja volim Božić i volim da budem tada okružena voljenim ljudima. Česnica, pogača, ruska salata, dobri kolači i smeh do suza - ne tražim ništa više od toga.

ATA Images/M.P.
Slavica Ćukteraš

Ono o čemu se pričalo prošle godine kada si ti u pitanju jeste i neprijatna situacija koju si imala sa bivšim suprugom. Da li se to rešilo?

- Ne bih pričala o tome. Nisam ništa iznosila do sada, pa bih tako i da ostane, pre svega zbog moje ćerke.

Pomenula si da radiš na novoj muzici, a sve si iznenadila i time što si obrisala sve objave na svom nalogu na Instagramu. Je l’ to na bilo koji način povezano?

- Rešila sam da se zaista ozbiljno posvetim novim pesmama, da biram šta je ono što ću plasirati i na koji način. Moja publika voli pesme koje sam snimila pre 15 i više godina, a kako se vremena menjaju, moramo se menjati i mi. Ja dajem sve od sebe da pružim nešto novo i sveže, a da ostanem ona prepoznatljiva ja. Što se tiče Instagrama, videćete uskoro zašto je to tako kako je (smeh).

ATAImages/ Antonio Ahel
Slavica Ćukteraš

Šta želiš da ti narednih 12 meseci donese?

- Želim što više ljubavi, smeha, rada, dobrih pesama, momenata gde ću sebe i sve oko sebe učiniti ponosnom. Nekad nije lako da sve ide onako kako smo zamislili, ali je bitno da ne želim nijednog trenutka da posustanem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike