Evo kad će Severina da viđa malog Aleksandra, pošto je izgubila starateljstvo: Pevačica šokirana!

23.01.2024

14:50

1

Vrhovni sud u Hrvatskoj brigu o malom Aleksandru u potpunosti je prepustio Milanu Popoviću

Evo kad će Severina da viđa malog Aleksandra, pošto je izgubila starateljstvo: Pevačica šokirana!
Severina Vučković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Odluka Vrhovnog suda u Hrvatskoj da se starateljstvo nad Aleksandrom, sinom pevačice Severine i biznismena Milana Popovića, vrati ocu, na snagu stupa odmah i nezavisno od žalbe koju bi poznata majka mogla da uloži. Oglasivši se za jedne tamošnje medije akonto čitave svoje drame, Vučkovićeva je objasnila kako „to onda znači da će naslednika viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend, subotu i nedelju".

- ...Ne da mi se sada da tražim nepravilnosti u odlukama Vrhovnog suda, ne da mi se više da tražim ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su doneli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja advokatica; ali da mi se boriti do zadnje kapi krvi za svoje dete, bez kojeg sam bila 20 meseci. Nećete se igrati s mojim detetom. S kojim pravom? Moje dete nije vreća krompira s kojim ćete trgovati. Pojednostavljeno, ovo može značiti da ću ponovo svoje dete koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju. Nećete me više zafrkavati i protivno želji deteta. Ono živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca - kazala je tamošnjem „Večernjem listu" ona, pa naglasila kako i ne planira da stane u svojoj borbi za sina koji se prema njenim rečima „izjasnio da želi da živi sa njom".

„Očito, to nikoga nije briga!"

Severina Vučković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Kao što se sudije štrajkom bore za svoje plate, tako ću se i ja i dalje boriti za svoje dete koje se izjasnilo da želi da živi sa mnom što očito nikoga nije briga, a naročito neke koji su korumpirani - zagrmela je pevačica.

Podsetimo, godine 2021. Županijski sud u Splitu, Severininom rodnom gradu, doneo je odluku o zajedničkom starateljstvu nad Aleksandrom.

Prema novoj odluci, briga o detetu u potpunosti je predata biznismenu pošto je sud u Splitu, navodno, pod uticajem Vučkovićeve namestio presudu koja njoj odgovara pomenute godine, a koju je sada oborio tamošnji Vrhovni sud, kao i hrvatski mediji koji kažu da se desila nameštaljka i da je sud u Splitu prekršio zakon „delujući kako je neko drugi diktirao", što iz tabora Seve i te kako osporavaju.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike