Prvo oglašavanje Milana Popovića nakon što je Severini oduzeto starateljstvo: Zadovoljan sam, ali još nije završeno!

23.01.2024

20:56

0

Naveo je kako pevačica u jednom periodu nije tražila da bude sa detetom

Prvo oglašavanje Milana Popovića nakon što je Severini oduzeto starateljstvo: Zadovoljan sam, ali još nije završeno!
Copyright ATAImages/Antonio Ahel Printscreen Happy

Milan Popović, bivši partner Severine Vučković oglasio se nakon što je sud potpuno oduzeo pevačici starateljstvo nad sinom.

Kralj bakra, kako ga zovu u javnosti, opisao je kako je zadovoljan presudom, kao i da se slučaj nastavlja.

- Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odluka veća od pet vrhovnih sudije. Odluka je pravedna i zadovoljan sam, ali priča još nije završena. Županijski sud u Splitu, i druge sudije ovog postupka su naneli nenadoknadivu štetu našem detetu - istakao je Popović, te iskoristio priliku da kaže šokantne navode o majci njegovog deteta.

ATAImages/Antonio Ahel Printscreen TV Kurir
 

 

- Nastaviću da koristim sva pravna sredstva da raskrinkam sve koji su u tome učestvovali i da za to budu adekvatno sankcionisani. I za kraj, ova odluka nikako ne znači da gospođa majka neće moći da viđa dete. Tih 20 meseci kada je dete živelo kod mene majka više od pola termina nije dolazila po dete, a što je još gore nije ni tražila da više bude sa detetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156 - izjavio je Milan za hrvatski "RTL", pišu naši mediji.

Podsetimo, Vučkovićeva je delila starateljstvo sa biznismenom, a sada je Vrhovni sud zaključio kako je Županijski sud u Splitu teško prekršio Zakon o parničnom postupku. Navodno je Županijski sud pod Severininim uticajem namestio presudu 2021. godine koja njoj odgovara. Pevačica je spomenula i kako su veštaci navodno bili uplašeni i ucenjeni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike