„Veštaci su bili uplašeni i ucenjeni" Severina o odluci da joj se oduzme sin: Objavila i emotivne fotografije!

23.01.2024

14:28

0

Posebno je pomenula jedno ime

„Veštaci su bili uplašeni i ucenjeni" Severina o odluci da joj se oduzme sin: Objavila i emotivne fotografije!
Milan Popović i Severina Vučković - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Vrhovni sud u Hrvatskoj doneo je odluku da Severina Vučković i Milan Popović više neće deliti starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koje odsad pripada samo ocu, što je pevačicu veoma razbesnelo posle dugogodišnje borbe za dete.

Ona se posle izjave za hrvatske medije, da će se boriti do poslednje kapi krvi, oglasila i na Instagramu te ponovila da su „veštaci bili potkupljeni i ucenjeni", a naročito je istakla „veštaka Grošića koji je bio prestrašen".

Printscreen: Instagram/severina
Severina Vučković

Ona je prethodno objavila i fotografije sa svojim sinom Aleksandrom dok je bio beba, a zatim se obrušila na Vrhovni sud u Hrvatskoj.

- Da podsetim ko su bili veštaci, uplašeni i ucenjeni... Na koji se poziva Vrhovni sud. Veštak Grošić je bio ucenjen i prestrašen. Vrhovni sud traži da korumpirani veštak kojem se pretilo ponovo da svoje mišljenje nakon tri o po godine - napisala je ona uz tekstove na temu ovu u „Večernjem listu".

Podsetimo, Hrvatski vrhovni sud ustanovio je da sud u Splitu nije uopšte cenio dokaze veštaka niti ih uzimao za ozbiljno, već je radio po naređenju trećeg lica. Ono što se potom navodi je da je sud u Splitu, pevačicinom rodnom gradu, navodno pod njenim uticajem namestio presudu 2021. godine koja njoj odgovara, a koju je sada oborio Vrhovni hrvatski sud, kao i hrvatski mediji, koji kažu da se desila nameštaljka i da je sud u Splitu prekršio zakon „delujući kako je neko drugi diktirao".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike