Potresne Severinine reči o gubitku starateljstva: On se povremeno pojavljivao, pa odjednom rešio da bude otac! (FOTO)

23.01.2024

17:31

1

Istakla je kako agonija traje 11 godina

Potresne Severinine reči o gubitku starateljstva: On se povremeno pojavljivao, pa odjednom rešio da bude otac! (FOTO)
Severina - Copyright Printscreen/YouTube/Hrvatska radiotelevizija

Severini Vučković u potpunosti je oduzeto starateljstvo nad sinom Aleksandrom, pa je dodeljeno njegovom ocu Milanu Popoviću

Pevačica je sada otkrila kako je "kralj bakra" navodno jako retko posećivao dečaka. Takođe, na Instagramu je podelila fotografije murala iz Beograda na kome su ona i Aleksandar zagrljeni.

 

- O maloj kapi na dlanu i proceduri... Nosim ga od kako je bio mala kap na dlanu. Od kada se rodio smo samo nas dvoje. Prvi zub, prva temperatura, prvi koraci. Tata se povremeno pojavljivao (kao i dan-danas) i odlazio. I onda je odjednom odlučio da bude otac. Od tada, već gotovo 11 godina traje mučenje i agonija mog deteta i mene. Ročišta, saslušavanja, ispitivanja, prijavljivanja, veštačenja... - napisala je Severina, ali se tu nije zaustavila.

Printscreen/Instagram/severina
 

 

- Znaš da ništa pogrešno nisi napravila. I ne veruješ da ti se to opet događa, i nisi kriva. Na svoje dete nikada nisam glas podigla, a kamoli išta slično. Ne postoji ama baš nikakav razlog zbog kojeg dete ne bi trebalo da živi u svom domu u kojem se rodilo, sa mnom, svojom bakom, ljudima koje zna od rođenja - piše u Severininoj objavi.

ATAImages/Antonio Ahel Printscreen Happy
Milan Popović, Severina Vučković

 

Mnoge javne ličnosti iz Srbije pružile su podršku hrvatskoj pevačici. Poruke podrške uputile su joj Nataša Bekvalac, Sofija Milošević i Zejna Murkić.

Podsetimo, pevačica je delila starateljstvo sa biznismenom, a sada je Vrhovni sud zaključio kako je Županijski  sud u Splitu teško prekršio Zakon o parničnom postupku. Navodno je Županijski sud pod Severininim uticajem namestio presudu 2021. godine koja njoj odgovara. Pevačica je spomenula i kako su veštaci  navodno bili uplašeni i ucenjeni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike