Bekvalčeva teška srca o zlostavljanju koje je proživela dok je bila udata za Lazukića: Već tri godine nismo u kontaktu!

14.02.2022

10:31

0

Zajedno, dobili su ćerku Katju i samo zbog toga - pevačica se nimalo ne kaje ni zbog čega

Bekvalčeva teška srca o zlostavljanju koje je proživela dok je bila udata za Lazukića: Već tri godine nismo u kontaktu!
Antonio Ahel/ATAImages

Progovorivši o zlostavljanju koje je 2018. doživela od strane tadašnjeg supruga Luke Lazukića s kojim je, u tom trenutku, tek bila dobila naslednicu Katju, Nataša Bekvalac je pokušala da objasni kako se tada osećala. Naglasila je da je njena tadašnja borba bila vrlo stresna, teška, ali ipak - za nju neophodna, jer je u pitanju bilo njeno dete.

Kako nastaje biser...

- To je sve bilo jako brzo. Ne kajem se, jer sam dobila Katju. Pre neki dan sam pročitala kako nastaje biser. Kada nešto napadne školjku, nju to jako boli i da bi otklonila bol, pravi tu strukturu, a to je biser.

- Što više bisera ima u školjki, to znači da je više bola doživela, a takva je i najvrednija. Simbolična je priča, jer sam i ja iz nečega što me je navjiše povredilo na najmizerniji mogući način nastalo nešto što je za mene najveća vrednost, i zato ne mogu da ne budem zahvalna - počela je ona gostujući u jednoj emisiji.

 

 

- Tako je, ne mogu da kažem da nije tako. Nisam odlučila da kažem medijima, jer nisam dužna da govorim bilo šta, pogotovu jer je to bilo u najosetljivijem periodu, nisam još uvek izašla iz babina.

- Bila sam sveže porođena, jako sam bila osetljiva. To je bio period kada me nije zanimalo šta će javnost reći, krenula sam da vodim svoju borbu, jako stresnu i jako tešku, ali za mene neophodnu jer je u pitanju bilo moje dete. Baš me je bilo briga šta pričaju ljudi, a pričali su baš ružne stvari.

Tri godine nismo u kontaktu

- Ne mogu da nađem neku pristojnu reč kako bih opisala kako sam se tada osećala, kao da ne vredim, zaista užasno. Nijednom biću na planeti to ne bih poželela, empatična sam, prezirem bilo kakvu vrstu maltretiranja.

- Ne želim da pričam o tome, niti želim da prepričavam, ne bih davala tome pažnju. Sve bih dala na svetu da imam sve druge pažnje, a da nije ova. Da li se on izvinio, da li on viđa dete... Nemam već tri godine kontakt sa tom osobom i to je cela istina - naglasila je zatim, pa nastavila o mogućnosti ponovne udaje danas-sutra

- Ne bih se više nikada udavala, smatram da sam pokazala da umem i to čak tri puta, ali mislim da to više nema smisla. Ja tražim nešto više od toga. Moji kriterijumu na svakodnevnom nivou rastu, ali ne zato što smatram sebe nekom divom i nedodirljivom, ali ne želim ništa što je osrednje, jer ni ja nisam osrednja - rekla je Nataša u „Premijeri - Vikend specijalu".

Nataša Bekvalac Printscreen „Premijera - Vikend specijal"
 

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti