Mračne prošlosti prvih muževa naših pevačica: Robijali, drogirali se, a neki se čak i ubili! Sekinu prvu ljubav nikad niste videli!

20.03.2024

08:30

0

Autor: 24sedam

Šijan, Arkan, Nikola Dragojlović, Gagi Đogani, Ivan Marinković, Darko Lazić imaju pun dosije prestupa

Mračne prošlosti prvih muževa naših pevačica: Robijali, drogirali se, a neki se čak i ubili! Sekinu prvu ljubav nikad niste videli!
Copyright Prinstcreen/Youtube/Facebook/MN Press

Prvi muževi naših velikih muzičkih zvezda imaju mračne prošlosti. Na listi prestupnika i muškaraca koji imaju nezavidnu istoriju nalazi se suprug Goce Božinovske, Cece Ražnatović, Seke Aleksić, Snežane Mišković Viktorije, Goce Tržan, Stojanke Novaković Stoje, Anabele Atijas, Kaje Ostojić...

Zoran Šijan – evropski kik-bokser i šef mafije

Nije tajna da je prva ljubav Goce Božinovske, Zoran Šijan bio nezvanični šef surčinskog klana za kog su se vezivale krađe i preprodaje luksuznih automobila. Uprkos uspešnoj sportskoj karijeri gradio je i onu drugu, pa je policijski dosije bio sve deblji i deblji. Kada je ubijen u centru Beograda, na raskrsnici Ulice Svetozara Markovića i Nemanjine 1999. godine, imao je samo 35 godina. Ubijen je iz vozila u pokretu, dok je u svom automobilu, marke mercedes čekao zeleno svetlo na semaforu, a počinioci ubistva nikada nisu pronađeni.

Željko Ražnatović Arkan – političar, paravojni komadant, osnivač i prvi predsednik Stranke srpskog jedinstva 

Suprug pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Željko Ražnatović poznatiji kao Arkan bio je vođa „Delija“, navijača Fudbalskog kluba „Crvena zvezda“, odakle su kasnije potekli neki od prvih članova Tigrova. Često je osuđivan zbog raznoraznih prestupa koje je počinio širom regiona, a zbog kojih je završio i na Interpolovoj listi 10 najtraženijih kriminalaca.

 

Ubijen je 15. januara 2000. godine, nešto posle 17 časova, u hotelu Interkontinental u Beogradu. Sahranjen je 20. januara na beogradskom Novom groblju. Postoji sumnja da je ubistvo Arkana bilo deo uklanjanja ljudi koji su „previše znali”, a nalogodavci nikada nisu otkriveni.

Dušan Vasilić – trgovac droge

Seka Aleksić se prvi put udala sa samo 19 godina za Dušana Vasilića koji je bio osuđivan za trgovinu drogom i finansiranje laboratorije za proizvodnju skanka. Već nakon godinu dana koje su proveli u bračnoj zajednici, ona je shvatila da nisu jedno za drugo, te su se razveli.

– Bila je to mladost – ludost! U 20. sam se već razvela – rekla je Seka tada.

Vasilić je služio zatvorsku kaznu u trajanju od godinu dana. Sklopio je sa Tužilaštvom BiH sporazum o priznanju krivice u zamenu za godinu dana zatvora i novčanu kaznu od oko 75.000 evra.

Dušan Vasilić, Printscreen/Youtube

Prvi muž Snežane Mišković Viktorije zbog droge prodavao imovinu

Ni njihova koleginica Snežana Mišković Viktorija nije imala sreće sa izborom muža. Nakon 10 dana zabavljanja sa momkom, pevačica se tajno udala za svog tadašnjeg dečka 1982. godine, a onda su se njeni snovi srušili kada je saznala istinu o prošlosti svog supruga.

Problemi su počeli odmah pošto su se venčali, jer je on između nje i heroina izabrao drogu. Iako se nadala da će se stvari promeniti, zadavao joj je velike probleme kao što je bio njegov nestanak, kada se krio zbog dugova.

Snežana Mišković Viktorija ATAImages/Anotnio Ahel

– Onda je krenuo raspad sistema. Između mame i žene, između žene i narkotika. Izabrao je narkotike. Dan danas ne znam gde je. Jednom su mi javili da je mrtav, ja se isplakala, kukala, a on, nije se ni javljao, krio se od dugova – ispričala je Viktorija jednom prilikom.

Ona je u jednom intervjuu otkrila i to da je bivši muž prodavao zbog droge njihovu imovinu, što je bio glavni razlog da se rastanu zauvek.

Snežana Mišković Viktorija ATAImages/Anotnio Ahel

– Moj tadašnji suprug je nastavio da se drogira. Doživela sam da se vratim sa turneje i da nađem prazan stan. Kada sam videla da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt – otkrila je Viktorija.

Ivan Marinković – zavisnik od alkohola i rijaliti programa

Pevačica Goca Tržan je nakon šestomesečnog zabavljanja sa Ivanom Marinkovićem, odlučila da se uda za njega i od 2007. godine započeli su bračni život koji je trajao četiri godine. Iz njihove ljubavi rodila se ćerka Lena, o kojoj brigu danas vodi pevačica.

Goca Tržan, Ivan Marinković. Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Nakon razvoda, Ivan takoreći kreće stranputicom. Naime, on se odao alkoholu, postao je zavisnik, često je imao emotivne krize, a danas je i te kako prepoznatljiv po učešću i skandalima u rijaliti programima.

Prvi Stojin muž se ubio

Stojanka Novaković Stoja izgovorila je sudbonosno „da” sa samo 16 godina, a ubrzo nakon toga postala je udovica. Ime njene prve velike ljubavi nije poznato javnosti.

Stojanka Novaković Stoja ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica je svojevremeno ispričala da joj je prvi suprug posle tri godine braka poginuo u saobraćajnoj nesreći, a ekipe domaćih medija su došle do šokantnog podatka da se Stojin prvi muž ubio. Meštani sela Perlez, koje se nalazi pokraj Zrenjanina, pričaju da je Stojin suprug skočio u reku gde se i udavio jer njegovi roditelji nisu prihvatili Novakovićevu za snajku. Njima je smetalo što je ona bila kafanska pevačica.

Gagi Đogani – Droga i nasilje

Srpski dens duo koji su činili Gagi Đogani i Anabela Atijas harao je devedesetih godina muzičkom scenom, a kako je njihov brak pukao, tako se raspala i ova grupa.

Anabela Atijas i Gagi Đogani ATAImages/Antonio Ahel

Atijasova je svojevremeno pričala da su bračni problemi počeli zbog denserovih poroka. Naime, on je upao u probleme s alkoholom i narkoticima. Kasnije je javno priznao da je uzimao kokain i sedative. Uz sve to, bio je i u finansijskoj krizi.

Nakon ljubavnog kraha sa Anabelom, Gagija su nastavile da prate nedaće. Njegova tadašnja devojka Milena Mikić optužila ga je za zlostavljanje, zbog čega ga je 2017. sud osudio na tri godine uslovne kazne za krivično delo nasilje u porodici, a nije ni tajna da je nekoliko puta nasrnuo i na Atijasovu tokom braka, ali mu se tada nije sudilo.

ATA images/Antonio Anhel

Gdine 2020. je čak bio priveden zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci, tada je priznao da je ponovo upao u probleme, ali je rekao da će sve ubrzo rešiti. Dalje o ovome nije bilo reči.

Nikola Dragojlović – posedovanje narkotika i beg iz zatvora

Kaja Ostojić je sa 19 godina uplovila u bračne vode sa Nikolom Dragojlovićem sa kojim je dobila ćerku Nikolinu.

Printscreen/Facebook

Njihova ljubav se ubrzo ugasila i par se rastao. Nekoliko godina kasnije, Nikola je, zbog posedovanja narkotika i napada na službeno lice, izdržavao trogodišnju kaznu. Prilikom hapšenja kod njega je pronađeno 60g kokaina pa je Kaja morala da proredi kontakt sa bivšim suprugom. Međutim, ovaj žestoki momak je uspeo da pobegne iz zatvora Zabela, što je pevačicu ostavilo u šoku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike