Ceca o bivšim ljubavima, venčanju s Arkanom, udvaračima, pa što nema nameru da uđe u novu vezu: Otkrila i u koga je bila najzaljubljenija!

22.05.2023

12:45

0

Trenutno, pevačica se raduje prinovi u porodici, pa ni o čemu drugom gotovo da i ne razmišlja

Ceca o bivšim ljubavima, venčanju s Arkanom, udvaračima, pa što nema nameru da uđe u novu vezu: Otkrila i u koga je bila najzaljubljenija!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović otvorila je dušu u jednom intervjuu pa ispričala kako je pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana toliko volela, da joj nijedna druga ljubav koja joj se u životu dogodila - nije bila velika kao ta. Sa njim je, kao što je i poznato, osnovala porodicu dobivši ćerku Anastasiju i sina Veljka, što smatra ogromnim bogatstvom, a Arkan će, tvrdi, svakako ostati čovek u kog je bila najluđe zaljubljena.

- Naravno. On je jedini čovek u kog sam bila ludo zaljubljena. Sa njim sam stvorila porodicu i to mi je najveće bogatstvo. Posle njega ostale partnere doživljavala sam skroz drugačije. To jesu bile ljubavi, ali ne tako velike kao s njim - kazala je Ceca za „Informer", pa se zatim osvrnula na njihovo glamurnozno venčanje, te odgovorila na pitanje da li bi ponovo „stala na ludi kamen".

Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan  ATAImages/ Antonio Ahel MN press
 

- Ma, neka se ženi i udaje ko hoće. Papir mi ništa ne znači i mislim da se nikad više neću udati. Sa Željkom sam videla da brak može da bude fantastičan i prepun lepih momenata, ali sada to ne želim - objasnila je ona, nakon čega se u razgovoru s pomenutim medijima dotakla i minule veze s Bogdanom Srejovićem, ističući kako joj dečko nije potreban da bi bila ispunjena.

„Napokon živim kako želim!"

- Nemam dečka i nemam nameru da ga imam! Idem gde hoću i vraćam se kući kad hoću. Živela sloboda! Najsrećnija sam kada nemam partnera pored sebe. Frustrira me da stalno nekome treba da se javljam. Napokon živim kako želim, a to je da stalno putujem i uživam - kazala je pevačica.

Na pitanje šta je, po njenom mišljenju, ono presudno kod muškarca, odgovorila je:

- Ljubav je za mene kompromis, poštovanje i uvažavanje. Partneri treba da se pronađu, budu zreli i jasno znaju šta žele jedno od drugog. Ljubav je dvosmerna ulica, dobićete onoliko koliko dajete. Na kraju, važna je i hemija.

- Mora da postoji i privlačnost - naglašava ona, zbog koje su udvarači preskakali ograde od kuće ne bi li joj izjavili ljubav.

Ceca Ražnatović, ATAImages/Marija Mlađen
 

- Jedan je pokušao da preskoči ogradu moje kuće da bi mi izjavio ljubav. Ali ne želim da pričam o takvim psihopatama.

Trenutno, neizmerno se raduje proširenju porodice - odnosno unuci koju će joj podariti Anastasija.

- Nakon Željka i Krstana (dece Bogdane i Veljka Ražnatovića), čekamo Anastasijinu i Nemanjinu princezu. Cela porodica se raduje. Ne postoji ništa lepše u jednoj porodici od toga da se deca rađaju - istakla je Ceca, koja je, kaže, ista kao i sve druge žene onda kada se kamere i reflektori isključe.

- Kao i svaka druga žena. Roditelji mi nikad nisu dozvolili da poletim i postanem uobražena. Uvek su me vaspitavali da obema nogama stojim čvrsto na zemlji. Ponosna sam na to. Kućni sam tip i slobodno vreme najviše provodim sa porodicom, sestrom Lidijom i njenom decom - ispričala je za pomenute medije pevačica, pa za kraj razgovora otkrila kako je imala želju da se bavi psihologijom, da se nije latila mikrofona.

- Velika želja mi je bila da se bavim psihologijom. Na početku karijere rekla sam sebi da ću se, ako ne uspem na estradi, baviti psihologijom - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike