Anabela Atijas i Gagi Đogani se zajedno našli na porodičnom ručku kod Lune: Bivši supružnici zakopali ratne sekire? (FOTO)

17.04.2023

21:15

0

Palo pomirenje zarad sreće njihove dece

Anabela Atijas i Gagi Đogani se zajedno našli na porodičnom ručku kod Lune: Bivši supružnici zakopali ratne sekire? (FOTO)
Anabela Atijas i Gagi Đogani - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Influenserka i pevačica Luna Đogani danas vodi miran porodični život sa Markom Miljkovićem i ćerkicom Mijom, dok im je druga devojčica na putu.

Za Vaskrs se posebno potrudila, a trudnoća je nije sprečila da ofarba jaja i pripremi vaskršnju gozbu za svoje najmilije, te je tako u svom domu na Bežanijskoj kosi ugostila najbliže članove porodice, kako bi zajedno proslavili praznik. 

Luna je na svom Instagramu delila fotografije, a na ručku su se pojavili majka Anabela Atijas, otac Gagi Đogani, brat Adam Đogani, sestre, kao i prijatelj sa estrade, pevač Savo Perović.

Dok su uživali u čarima Vaskrsa, Đoganijevi su napravili i uspomene u vidu fotografija, a mnoge je začudila činjenica da su se odavno posvađani bivši supružnici, Gagi i Anabela našli u isto vreme na intimnom porodičnom ručku.

Sudeći po društvenim mrežama, nekadašnji dvojac koji je činio grupu "Fanki Dži", zakopao je ratne sekire zarad mira u porodici i sreće njihovih ćerki.

Antonio Ahel/ATAImages
Gagi Đogani i Anabela Atijas

Inače, Gagi je jednom prilikom priznao da bi voleo da se pomiri sa bivšom suprugom i da budu u prijateljskim odnosima, uprkos činjenici da su mu izvršitelji uzeli veliku količinu novca zbog neisplaćenih alimentacija Anabeli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike