Goca Tržan godinama trpi probleme zbog bivšeg muža: Zašto ga ne zovu "otac deteta Miljane Kulić"?

17.03.2024

15:25

0

"Rijaliti karijeru" započeo je zahvaljujući braku sa pevačicom

Goca Tržan godinama trpi probleme zbog bivšeg muža: Zašto ga ne zovu "otac deteta Miljane Kulić"?
Goca Tržan i Ivan Marinković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Goca Tržan već duži niz godina uživa u braku sa Radomirom Rašom Novakovićem, ali i pored toga što vodi miran i porodičan život, njen prethodni brak je česta tema u javnosti.

Iako je od razvoda od Ivana Marinkovića prošlo 13 godina, on i dalje nosi epitet "bivši muž Goce Tržan" zahvaljujući kome je ušao u svet rijalitija u kome "uspešno pliva".

- "Oduvala" bih bivšeg muža. Da mi se makne iz vidokruga. Već 13 godina trpim ozbiljno medijsko nasilje, zahvaljujući njemu, iako sam 13 godina razvedena od njega. Samo četiri godine smo bili u braku - započela je. 

ATAImages/Antonio Ahel
Goca Tržan i Ivan Marinković

Pevačica ističe da joj je želja da njen prethodni brak ode u zaborav i da se umesto njenog imena  Ivanu pripisuju skandali koje je posle razvoda od Goce pravio.

- On je, po rijalitima, zahvaljujući tome što priča o meni, njemu su dali određeni novinari savet da ide i da blati i da priča kojekakve gluposti, da bi ušao u medije, zbog toga su ga pozvali u prvi rijaliti. Volela bih kada bi neko stavio njegovo ime i prezime, a da ne piše bivši muž Goce Tržan. Evo, neka piše otac deteta Miljane Kulić, ne znam, učesnik rijalitija, čovek koga je tukao Aca iz "Amadeusa"... Eto, to bih volela. To bi mi baš značilo - poručila je Goca.

(Alo)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike