Šijan se prisetio pokojnog oca! Prošle su 24 godine od ubistva, a evo kako je Božinovska pričala o njihovoj porodičnoj tragediji (FOTO)

27.11.2023

16:51

0

Pevačica nikako ne može da zaboravi trenutak kada joj je javljeno da je Zoran umro

Šijan se prisetio pokojnog oca! Prošle  su 24 godine od ubistva, a evo kako je Božinovska pričala o njihovoj porodičnoj tragediji (FOTO)
Mirko Šijan - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zoran Šijan ubijen je na današnji dan, 27. novembra, 1999. godine. Drama se odvila oko 1.30 sati na uglu Nemanjine i Ulice Svetozora Markovića, dok je bokser sedeo u svom „mercedesu", čekajući zeleno svetlo na semaforu. Za sobom, ostavio je dvoje dece, ćerku Zoranu i sina Mirka, koje je dobio u braku sa pevačicom Gocom Božinovskom.

Na godišnjicu njegove smrti, Mirko je na svom Instagramu objavio jednu njegovu staru fotografiju, pokazavši kako mu otac i dalje mnogo nedostaje. Uz nju, dodao je emotikon uvele ruže.

Podsetimo, Božinovska je svojevremeno otvorila dušu o njihovoj porodičnoj tragediji, pa ispričala kako ne može da zaboravi trenutak kada joj je javljeno da je Zoran ubijen.

„Mirko je bio s njim u gradu..."

Zoran Šijan, Instagram screenshot / miresijan
 

– Najstrašniji momenat u životu, kada mi je Šaban javio da je Šijan ubijen. Nikada te reči neću zaboraviti. Pevala sam u Beču, trebalo je ujutru da idem na avion za Italiju. Pre nastupa me je zvao Šijan i rekao da su deca dobro, da je Mirko s njim u gradu, a da je Zoranu zet odveo kući. Ovaj cmizdravko nije hteo bez tate. Rekao mi je da kupim nešto njemu, pre nastupa mi je stigao džemper od kašmira od šanera, tačno njegova veličina. Otpevala sam i sela i zvoni telefon tog momenta – prisećala se bila ona, prenosili su mediji, pa je Goca nastavila rečima:

– Tu noć sam pevala u Beču i poslednje što sam razgovarala sa njim bilo je to da mi je rekao da je ćerku Zoranu ostavio kod kuće sa bakom, a da je naš sin Mirko i dalje s njim. Čula sam ih obojicu. Zoran je rekao da se Mirko sav umazao i vikao je da brzo opere ruke. U pozadini sam čula glas sina kako kaže: „Dobro, tajo, dobro" - zaključila je tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike