Pojavila se priča da je Sekin muž napravio dete dadilji, pevačica poludela: "Neka se plaše Boga"

31.01.2024

13:27

0

Ovu vest objavio je jedan korisnik društvene mrežme "X"

Pojavila se priča da je Sekin muž napravio dete dadilji, pevačica poludela: "Neka se plaše Boga"
Veljko Piljikić i Seka Aleksić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Život javnih ličnosti često je na meti i "obične" javnosti, a dolaskom društvenih mreža informacije, tačne ili ne, lako dolaze u javnost.

To je trenutno slučaj i sa pevačicom Sekom Aleksić, za koju tvrde na Tviteru da ju je muž Veljko Piljikić navodno prevario. Međutim, korisnik ove društvene mreže piše i da pevačicin suprug ima dete sa dadiljom.

- Ali, Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji, a ona glumi porodičnu idilu - navodi jedan tviteraš, a pevačica je na poziv medija povodom ovih tvrdnji rekla:

ATAImages/ Antonio Ahel
Veljko Piljikić

- Nemam komentar! Nije tačno! Ukoliko imate porodicu i plašite se Boga, to nećete objaviti - poručila je Seka za Informer.

Pozvali smo pi-ar službu pevačice kako bismo proverili ove navode, ali nam je rečeno da Aleksićeva neće komentarisati netačne navode sa društvenih mreža.

Ipak, kasnije je poručila:

- Porodica je svetinja, sram bilo svakog ko mi dira na brak i muža. Neka se plaše Boga oni koji izmišljaju takve priče - rekla je ona za Blic.

 

Podsetimo, Seka Aleksić i Veljko Piljikić su u braku od 2010. godine. Upoznali su se godinu dana ranije, a Piljikić je prvobitno bio zaposlen kao član pevačicinog obezbeđenja. Pojavio se u njenim spotovima za pesme "Poslednji let" i "Slučajni partneri". Seka i Veljko imaju dva sina, Jakova (7) i Jovana (4).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike