Emotivno! Arkan je uz ovu pesmu skočio na sto kad je oženio Cecu, a sada su je majka i sin otpevali Krstanu u čast! (VIDEO)

18.04.2023

15:11

0

Svi su pevali uglas sa Slobom Radanovićem

Emotivno! Arkan je uz ovu pesmu skočio na sto kad je oženio Cecu, a sada su je majka i sin otpevali Krstanu u čast! (VIDEO)
Veljko i Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Veljko i Bogdana Ražnatović dobili su 17. aprila drugog sina, kome su dali ime Krstan, a srećni tata sinoć je u porodičnoj vili na Dedinju upriličio veliku žurku.

Kako se Krstan rodio na dan kada i njegov pokojni deda Željko Ražnatović Arkan, i sama Ceca  se juče prisetila supruga, a u to ime zapevali su i dobro poznatu crnogorsku pesmu "Oj svijetla majska zoro".

Ovu numeru na slavlju Ražnatovića otpevao je Sloba Radanović, koji je došao sa suprugom Jelenom, a uglas ju je pevao sa Cecom. Pesma je u njihovoj porodici i ranije pevana uz velike emocije, pa se tako i na njenom venčanju sa Arkanom orila, dok se Ražnatović čak popeo i na sto.

Sada je pevačica zapevala "Oj svijetla majska zoro" popevši se na stolicu, a društvo joj je pravio i sin Veljko koga su ponele emocije. 

- Oj svijetla majska zoro, majko naša Crna Goro, majko naša... Sinovi smo tvog stijenja, i čuvari tvog poštenja - stihovi su ove pesme.

Kako je taj trenutak izgledao na Cecinoj i Arkanovoj svadbi, kada su napravili veselje davne 1995. godine, pogledajte u snimku ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike