Proslavio se u „Zvezdama Granda", zbog jednog poteza na hiljade žena „palo" je na njega: Evo šta sad radi Andrija Aki Marković! (VIDEO)

24.12.2023

19:05

0

Svoju publiku je rešio baš da obraduje

Proslavio se u „Zvezdama Granda", zbog jednog poteza na hiljade žena „palo" je na njega: Evo šta sad radi Andrija Aki Marković! (VIDEO)
Andrija Aki Marković - Copyright Printscreen, Zvezde Granda - Specijal

Andrija Aki Marković je, pošto se još pre i više od decenije pojavio u „Zvezdama Granda", stekao veliku popularnost. Istu je svakako podigao i učešćem u „Farmi", međutim, u jednom momentu, rešio je da se povuče. 

Važio je, takođe, za velikog miljenika nežnijeg pola. 

Svojevremeno, kada je aktivnije počeo da koristi TikTok, jednim je potezom uspeo da obori sa nogu na hiljade žena.

Onda, podsetimo, kada je tek zapevao u automobilu, pobrao je silne simpatije. Otišavši u medijsku ilegalu, pak, on je snimao kavere, a sada je kako prenosi „Informer" rešio da obraduje svoju publiku novom pesmom koja će zasigurno biti veliki hit u kafanama.  

„Ovo je moj novogodišnji poklon za vas!"

 

 

- Dragi moji, na moju veliku radost, izašla je nova pesma! Nakon punih 13 godina druženja sa vama, ovo je moj novogodišnji poklon za sve vas. Prosli smo zajedno kroz mnogo toga, lepih, ali i ružnih stvari. Uvek ste bili uz mene i sada je red da vam se odužim ovom pesmom! Uživajte, živeli - poručio je on na svom Instagramu, govoreći o numeri koja nosi naziv „Sve sam tebi dao", u saradnji s orkestrom Vojkana Jovića. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike