Ovako sad izgleda Goga iz Farme: U rijalitiju nizala skandale, tvrdila da je bila s ovim oženjenim sportistom, pa okrenula novi list! (FOTO)

14.12.2023

21:35

0

Suprug Italijan čuva je kao malo vode na dlanu

Ovako sad izgleda Goga iz Farme: U rijalitiju nizala skandale, tvrdila da je bila s ovim oženjenim sportistom, pa okrenula novi list! (FOTO)
Gordana Goga Aleksić - Copyright Printscreen Farma, Pink TV

Pre nešto manje od decenije, Gordana Goga Aleksić okušala je svoju sreću u „Farmi", gde joj je i te kako pošlo za rukom da privuče ogromnu pažnju javnosti. Tada poznata kao go-go plesačica bila je intimna s Filipom Đukićem, a pored toga, bila je nanizala još razne skandale.

Takođe, u rijalitiju je pričala i o svojoj navodnoj aferi s Nikolom Rađenom, koji je onda bio u braku s pevačicom Anom Kokić.

 

 

- Rađen i ja smo bili godinu dana u vezi. Šta da radim, bila sam tada klinka, primila sam se na njega. Ali morate priznati da on „ful" izgleda. Bolje da spavam sa dobrim frajerima, nego sa starcima. Zaljubila sam se, šta da radim, nisam mogla da odolim - tvrdila je 2016, pa se ubrzo po izlasku iz šoua u potpunosti povukla iz javnosti, prenosi potom „Puls".

Danas, sudeći po njenom Instagram profilu, živi značajno drugačije.

 

 

Maksimalno uživa u porodičnom životu sa suprugom Italijanom, Luiđijem koji je, čini se, „gleda kao malo vode na dlanu". Vole da obilaze egozična mesta  i porodica im je u apsolutnom fokusu.

- Goga i Luiđi su se zaljubili na prvi pogled, odmah su znali da je to ljubav ze ceo život. Maštali su o venčanju na plaži, pa su tako izabrali jednu od najskupljih vila u Napulju. Pozivnice za venčanje su dobili i Gogini prijatelji iz Srbije. Čak njih 50 je stiglo u Italiju kako bi bili uz nju na najvažniji dan u životu - ispričao je svojevremeno izvor „Informeru".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike