Popović otkriva da li Šerifovićeva sada napušta „Zvezde Granda" i stolicu žirija! „Bio sam iznenađen..."

18.12.2023

20:10

0

Saša ne krije koliko je srećan zbog Marije, koja samo što je dobila sina

Popović otkriva da li Šerifovićeva sada napušta „Zvezde Granda" i stolicu žirija! „Bio sam iznenađen..."
Saša Popović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Šerifović nedavno je mnoge iznenadila otkrivši kako je uz pomoć surogata 2. decembra postala majka. Pevačica je dobila sina i dala mu ime Mario, a među brojnima, Saša Popović takođe nije mogao da veruje svojim očima.

Upitan, sa druge strane, kako će se to odraziti na Šerifovićevu kao člana žirija „Zvezda Granda", odnosno hoće li da nastavi svoj angažman, kazao je:

Marija Šerifović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Hoće, verujem da hoće, nema razloga da neće. A i ona meni kaže, da je nosila trudnoću ne bi mogla da iznese, to bi za nju bilo naporno. Samo čekam da u nekoj emisiji podigne malog i da kaže: „Evo nas, tu smo" - ispričao je za „Grand", ističući kako bi, ako za tim bude potrebe, svakako i nunao dete, čuvao ga bez problema, kao što je jednom prilikom i obećao.

Onda, Popović se u razgovoru prisetio trenutka kada je saznao da je Šerifovićeva postala majka.

„Znam koliko je ovo želela!"

 

 

- Stvarno sam se iznenadio kada sam čuo da je Marija dobila bebu. Obavestila me je naša pi-arka Vesna Milanović, ja sam baš tada bio u Opatiji i mislio sam da je neka lažna vest, da je nemoguće. Okrenuo sam Mariju na video poziv i kad se javila, držala je dete u naručju. Mislio sam da je od nekog uzela dete, da je to neka fabrikovana priča. Međutim, ispričala mi je celu priču, kako je sve iznela. Bio sam iznenađen i radostan, jer znam koliko je želela da ima svoje dete – otvorio je dušu on za pomenute medije, pa nastavio o detaljima razgovora s novopečenom majkom.

– Prvo sam je pitao na koji način, otkud njoj to dete... Ispričala mi je ono što je rekla i javno, da je nekoliko puta pokušala da iznese trudnoću, da nije uspela i da je uradila to varijantom surogat majke i da su njene jajne ćelije i da je DNK deteta njen, da ima sve njene parametre - kazao je Saša, pa je za pomenute medije zaključio rečima:

Suzana Jovanović i Saša Popović, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Video sam Vericu Šerifović pored Marije kad mi se javila. Ona je u Los Anđelesu tada bila i to je bilo oko 11 sati uveče kod nas, a kod nje je bilo 10 pre podne. I vidim da Verica peva malom „Oči,oči“ od Suzane (smeh). Rekao sam: „Čekaj, rekla si da hoćeš muško dete", kaže: „Muško je", ja onda: „Da ima plave oči", kaže: „Ima plave oči", reko’ dobro, a da li će imati plavu kosu, to ćemo videti kad poraste.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike