Prepoznajete li bebu sa fotografije? Bila je u rijalitiju, našla ljubav i danas sa njim ima dvoje dece! (FOTO)

18.12.2023

08:30

0

Bavila se i pevanjem, ali ne previše dugo

Prepoznajete li bebu sa fotografije? Bila je u rijalitiju, našla ljubav i danas sa njim ima dvoje dece! (FOTO)
Luna Đogani - Copyright Instagram printscreen/luna_djogani

Poznate ličnosti neretko vole da otvore svoje porodične albume i sa javnošću podele fotografije iz detinjstva koje mnoge razneže.

Posebno se, čini se, u tome ističu mlade mame na estradi, koje često vole da uporede koliko njihove bebe liče na njih kada su oni bili u tom periodu.

To je sada učinila i Luna Đogani, koja je objavila nekoliko fotografija iz perioda kada je bila beba, pa na jednoj od njih nju vidimo samu, dok na drugoj pozira sa majkom Anabelom Atijas. 

Luna je ovim fotografijama htela i da pokaže da njena mlađa ćerka Lana, koju je dobila početkom oktobra ove godine, liči na nju. 

Od rijalitija do dvoje dece

Mnogima je dobro poznato da je Luna doživela veliku popularnost ulaskom u rijaliti "Zadruga". Tamo je započela vezu sa Slobom Radanovićem, koji je tada bio u braku, a cela priča završila se neslavno. 

ATAImages/ A.A.
Marko Miljković i Luna Đogani

Međutim, iako je bilo mnogo problema koje su sada rešili, Lunu je osvojio Marko Miljković, a njih dvoje danas imaju ćerke Miju i Lanu, Jutjub kanal koji im donosi veliku zaradu i mnoge druge poslove, pa i neke koje će tek predstaviti javnosti.

Luna se jedno vreme bavila i pevanjem, po napuštanju rijalitija, ali je onda odlučila da to ipak nije posao kojim želi da se bavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike