Sve su pale na njegov šarm! Pevač zaveo 200.000 žena samo jednim potezom! (VIDEO)

11.12.2021

19:45

0

Zvezda „Granda“ svojim glasom oduševljava nežniji pol

Sve su pale na njegov šarm! Pevač zaveo 200.000 žena samo jednim potezom! (VIDEO)
Screenshot_6 - Copyright Instagram printscreen/andrijamarkovic_official

Pevač Andrija Marković Aki, stekao je popularnost učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, kada je osvojio visok plasman i zadivio publiku, a danas je zaveo preko 200.000 žena i to na Tik Toku, zahvaljujući harizmi i glasu koji poseduje. 

Aki ne voli previše da se medijski eksponira, a naročito ne, posle skandala sa njegovom bivšom devojkom. Aktivan je na društvenim mrežama, a snimak iz kola koji je završio na Tik Toku ga je vinuo u zvezde. Naime, pevač je zapevao u svom automobilu, a brojne obožavateljke nisu mogle da se suzdrže od komentara. 

 

 

- Bukvalno su se svi ložili na Andriju kad je bio u „Zvezdama Granda“, Zbog njega ću se ofarbati u plavo, Napokon se vratio, Kakav glas, Bože, koliko je meni ovaj dečko simpatičan - bile su samo neke od poruka Akijevih fanova.

- Tik Tok sam napravio kada je izašao, ali nikada nista nisam stavljao tamo i sasvim slučajno nađem klip koji nije snimljen sa namerom da se okači bilo gde. Ali eto, izgleda da je bilo suđeno da baš taj klip izazove predivne reakcije i mnogo mi je drago zbog toga. Uskoro izlazi jedan projekat na kome sam radio ovih par meseci i time bih najavio svoj povratak na javnu scenu i vremenom da se odužim svim ovim divnim ljudima svojim glasom! - rekao je mladi pevač kada su ga pitali da li se nadao ovakvoj popularnosti na pomenutoj socijalnoj mreži.

 

 

Inače, Andrija uglavnom radi privatna slavlja, a pesme kojima je oduševio auditoriju su „Slab sam na plavuše“ i „Divlje noći“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike