Dok se Samanta i sama svlačila, ova Srpkinja ju je oblačila! Bila misica, htela da postane pevačica, pa slučajno završila u Holivudu (FOTO)

15.12.2023

08:30

0

Zaječarka i u Turskoj uživa u statusu velike zvezde

Dok se Samanta i sama svlačila, ova Srpkinja ju je oblačila! Bila misica, htela da postane pevačica, pa slučajno završila u Holivudu (FOTO)
Kim Katral - Copyright Profimedia

Lepa Ivana Sert, rođena Smiljković, koja je bila učesnica na izboru za Mis Jugoslavije, te bivša Mis Beograda, u Turskoj je sebi vremenom i te kako „napravila ime".

Dugi niz godina se tamo bavila modelingom, a imala je „izlete" i u glumačke vode. Pre oko decenije takmičila se u njihovoj verziji „Plesom do snova" (Yok Böyle Dans), međutim, po savetu lekara, u jednom je momentu morala da odustane. Svojevremeno, oprobala se i kao voditeljka emisije „Show TV".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanasert)

 

Bila je i u žiriju u televizijskim emisijama vezanim za modu, a i dalje se, takođe, aktivno bavi dizajnom. Zahvaljujući svojim kreacijama „dogurala" je do Holivuda - u okviru ostvarenja „Seks i grad" oblačila je Kim Katral (Samanta Džouns) tako što je stilistkinja Patriša Fild slučajno videla njene radove i oduševila se.

Kim Katral, Profimedia
 

- Odnela ih je (odeću) u Njujork, pokazala ekipi, oni su se, takođe, oduševili i eto mene na snimanju jednog od najuspešnijih svetskih filmova - kazala je „Blicu" jednom prilikom ona, pa je potom i otkrila neke detalje sa snimanja, posebno hvaleći Katralovu.

- Kim je najotvorenija i najopuštenija, nije iskompleksirana. Obećala je da će na leto biti moj gost u Istanbulu. Predusretljiva je, učiniće vam sve što je zamolite, nije joj teško da se slika, daje intervjue... Mada, i Sara Džesika (Parker) me je oduševila na premijeri filma, ponašala kao prava zvezda, sa svima se slikala, davala autograme. Sintija (Nikson) je, takođe, super, a Kristin (Dejvis) koja igra Šarlot mi je delovala najuobraženije... - objašnjavala je bila nekad ona, dodajući kako glumice (a to je bilo pre velike drame) nisu bliske prijateljice, ali su sjajne koleginice jedna drugoj.

Kristin Dejvis, Profimedia
 

- Sintija je išla sa mnom i Patrišom u šoping i iznenadila me je kada se cenkala za gomilu stvari koje su zajedno koštale oko sto dolara. Uporno je tražila da joj spuste cenu i na kraju nije ništa kupila. Kao i sve žene i one vole garderobu, ali mislim da im je dosadilo da idu u šoping. Zahvaljujući Patriši postale su modne ikone i dizajneri se utrkujuju šaljući im svoje modele na kućne adrese, samo da bi se u njima slikale - istakla je za „Hello", pa onda nastavila rečima:

- Iz Patrišine priče sam shvatila da je Sara Džesika probirljiva, u šta sam se i sama uverila videvši koliko se kreatorka kolebala da li da za Keri u Istanbulu kupi ogrlicu sa mesecom i zvezdom i jedan prelep ručno izvezeni šal sa antičkim motivima koji je trebalo da veže oko glave. Lančić joj se dopao, ali za šal nije htela ni da čuje.

Sara Džesika Parker, Profimedia
 

Prema njenim biografskim podacima koji se mogu pronaći onlajn, trenutno uživa u svom drugom braku sa Sezerom Dermenčijem. Prethodno, sudbonosno „da" bila je izgovorila Jurdalu Sertu, nasledniku istaknutog investitora za nekretnine, Mehmeta Serta, te su i osnovali porodicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanasert)

 

Da je ostala u Srbiji, postojala je verovatnoća da postane pevačica - naime, završavala je muzičku školu i u planu joj je bilo da snimi izvesne pesme, međutim sve se promenilo pošto je došla u Istanbul, kako je jednom prilikom i sama kazala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanasert)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike