Ova Beograđanka je glumila u „Čarlijevim anđelima", ali i „Lovcima na deveruše"! Svi detalji njenog života iz snova (FOTO)

18.10.2022

08:24

0

Porodičnom životu se u potpunosti posvetila pošto je upoznala bogatog supruga

Ova Beograđanka je glumila u „Čarlijevim anđelima", ali i „Lovcima na deveruše"! Svi detalji njenog života iz snova (FOTO)
profimedia-0210500152 - Copyright Profimedia

Nekada lice s naslovnica „Plejboja", „Maksima", a zatim i voditeljka Ivana Božilović Fajerston, promenila je svoj život iz korena pošto je upoznala svog sadašnjeg supruga, Endrua. Rođena je u Beogradu 1977. godine, a u Čikago se s porodicom preselila još kao devojčica, sudeći po njenim biografskim podacima.

Endru je, inače, praunuk osnivača kompanije za proizvodnju guma koja nosi njihovo ime. Učestvovao je i u jednom rijalitiju, a Ivani je sudbonosno „da" izgovorio 2008. godine. U braku su dobili troje dece - ćerku Anju Jasminu, prenosi „Blic", te sinove Šejna i Adama Bruksa. Ivana je svojevremeno glumila u „Lovcima na deveruše", kao i „Čarlijevim anđelima", ali sada je maksimalno posvećena porodici.

Sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, posebno uživa u putovanjima s Endruom i decom.

- Danas je 12 godina otkako sam upoznao Ivanu. Kakve su šanse da dečko iz Los Olivosa upozna devojku iz Beograda, iz Srbije i da završe zajedno i ostatak života provedu zajedno?! Nisam siguran da li je to bila sreća ili nešto drugo, ali sam siguran da me je srce dovelo do tebe - pisao je svojevremeno Fajerston.

Jednom prilikom, otkrio je i kako je počela njihova ljubavna priča.

- Kada smo Ivana i ja počeli da izlazimo pre 15 godina, imao sam običaj da strpljivo sedim na produkcijskim setovima jer je ona stalno radila reklamne kapmanje i štampane oglase. U stvari, na našem prvom zajedničkom putovanju, ja sam bio njen „plus jedan" tokom pojavljivanja na crvenom tepihu za filmsku premijeru na Menhetnu. Dve godine kasnije, Ivana je podnela neverovatnu žrtvu zbog mene i naše porodice stavljajući svoju karijeru na pauzu kada smo se preselili iz Los Anđelesa, kako bi mogla da odgaja naše troje dece - istakao je bio na društvenim mrežama, pa zaključio rečima:

- Ne prođe dan da se ne setim koliko sam srećan. Ali danas... Ivana se vratila da radi ispred kamera i ne mogu biti ponosniji na nju! Mislim da njen agent nikada nije pomislio da je preseljenje na selo i podizanje porodice mudra odluka u karijeri, ali ja jesam! Dušo, ne brini... Deca su stigla do škole, a ja sam im čak spakovao ručak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike