Ovu Čačanku Viktorija Bekam obožava! Provodila se i sa Lejdi Gagom, pola sveta proputovala, ali Srbiju ne zaboravlja (FOTO)

10.05.2023

08:30

1

Veoma mlada uspela je da „napravi ime"

Ovu Čačanku Viktorija Bekam obožava! Provodila se i sa Lejdi Gagom, pola sveta proputovala, ali Srbiju ne zaboravlja (FOTO)
Antonina Petković, Viktorija Bekam - Copyright Profimedia

Antonina Petković, manekenka iz Čačka, veoma mlada uspela je da „napravi ime" u svetu mode, ali i jednako očara pojedine muzičke zvezde. Brendovi poput „Chloé", „Armani", „Valentino"... Pa sve do Karla Lagerfelda, Toma Forda, te Viktorije Bekam, „otkinuli" su na njenu lepotu i šarm. 

Među naslovnicama koje je krasila, posebno se izdvaja ona s Naomi Kembel, s kojom je sarađivala kao jedno od zaštitnih lica kuće koja je dostupna i u našoj zemlji. Jednom prilikom, takođe, radila je i rame uz rame sa Lejdi Gagom, što će joj svakako ostati među najlepšim sećanjima.

Iako je, narodski rečeno, proputovala pola sveta, ne zaboravlja svoje korene. Srbiju obožava, Beograd i, naravno, svoj rodni kraj, a pre nekoliko godina ponovo se bila i nastanila u prestonici. 

Kao, svojevremeno, pobednica „Elitovog lica godine" počela je da gradi svoju blistavu karijeru. Bila je i član „Models Inc." agencije. U jednom trenutku, potpisala ugovor i sa „Victoria’s Secret-om". 

- Ja sam iz Čačka pa se često zaželim porodice i prijatelja koji žive tamo. Nedostaje mi i Beograd, u kom provodim mnogo vremena kad sam u Srbiji. Ono što je sigurno jeste to da dobrih ljudih ima svuda i oni moju svakodnevicu čine lepšom. Uživam u šetnjama Beogradom, ali isto tako volim „haos" na ulicama Njujorka, jer pokreće i budi kreativnost - kazala je jednom prilikom za „Gloriju" ova lepotica, kojoj je naslovnica francuskog „Voga" neostvarena, a velika želja. 

Porodica na prvom mestu

Mišljenje najmilijih izuzetno joj je važno, kao i njihova podrška. Po pitanju planova po završetku karijere, jednom je za medije izjavila:

- Imam mnogo interesovanja, ali treba vremena da se sve to iskristališe. Postoji neki plan, jer u životu ništa ne prepuštam slučaju. U vezi sa svakom odlukom se konsultujem s porodicom, pa tako i u vezi sa tim. Ipak, još je kod mene jaka želja da se bavim modelingom. U tome uživam svakog dana sve više i za to imam punu podršku svojih bližnjih. 

 

 

Kad dođe vreme da se povučem, sigurna sam da ću doneti najbolju moguću odluku za dalje - zaključila je bila Antonina. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike