Šarlot Jork je u seriji prava supruga i majka, a u stvarnosti potpuno suprotno: Kristin Dejvis otkrila zašto se nikad nije udala

15.07.2023

08:00

0

Glumicu mnogi vole zbog onoga što njen lik predstavlja, ali razlike i te kako postoje

Šarlot Jork je u seriji prava supruga i majka, a u stvarnosti potpuno suprotno: Kristin Dejvis otkrila zašto se nikad nije udala
Kristin Dejvis - Copyright Profimedia

Kristin Dejvis već 25 godina stoji iza legendarnog lika Šarlot Jork, koju smo prvobitno gledali u seriji "Seks i grad", zatim dva istoimena filma, ali i u nastavku "I tek tako".

I dok je Šarlot Jork neko ko se trudi da bude savršena supruga i majka, Kristin u stvarnom životu nije takva.

- Imamo neke sličnosti, ali veoma drugačiji stil života, znate? - rekla je glumica, pa dodala:

- Nisam udata. Nikad nisam bila udata, to nije za mene. Nikad nisam bila fokusirana na to. Nije mi to bio neki cilj u životu, da kažemo tako.

Profimedia
Kristin Dejvis

Za razliku od Kristin, Šarlot je u seriji udata za Harija Goldenblata (kog tumači Evan Hendler). Ona je tokom originalne serije tražila muškarca za kog će se udati i neretko proglašena večnim romantikom. 

Kristin kaže da je morala da se potrudi da bude takva.

- Morala sam da se potrudim da to dobro odglumim, stvarno sam morala. Stresirala sam se tih dana kada sam imala paragraf ili celu stranu o pravilima u braku i svemu tome i stalno sam mislila:'Kako ću to da odradim i da deluje realistično?' - rekla je Kristin.

Profimedia
Šarlot, Hari i Rok, serija "I tek tako"

Iako se nije udavala u stvarnom životu, Kristin je priznala da joj je jedna od omiljenih epizoda ona u kojoj se Šarlot udaje za Treja.

- Volela sam moje prvo venčanje. Nisam neko ko je preveliki fan venčanja, ali znate, Šarlot ga je volela, pa sam onda i ja - ispričala je Kristin i dodala da je ona čak birala i venčanicu za tu epizodu, pored stiliste:

- Mislim da sam probala preko 45 "Vera Wang" haljina. Bukvalno imam gomilu polaroid fotografija mene u venčanicama. Jedna pufnasta je pobedila, a to tako nisam ja. Nikad ne bih nosila tako nešto, čak i kad bih se udavala. Ne bih nosila veo, ništa od toga. Ali sam bila posvećena tome. Kao da je taj lik nekako to učinio od mene - rekla je glumica.

Profimedia
Kristin Dejvis

Lik Šarlot u nastavku serije, inače, mnoge je oduševio, jer iako i dalje želi da bude savršena supruga i majka, izlazi iz svoj zone komfora i radi stvari koje fanovi od nje ne očekuju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike