Umesto Džesiki Albi, glumac je ovoj Srpkinji izgovorio sudbonosno „da"! Pojavio se kao princ iz bajke i oborio je s nogu (FOTO)

02.05.2023

23:46

0

Od 2009. godine uživaju u braku i porodičnom životu

Umesto Džesiki Albi, glumac je ovoj Srpkinji izgovorio sudbonosno „da"! Pojavio se kao princ iz bajke i oborio je s nogu (FOTO)
Džesika Alba - Copyright Profimedia

Američki glumac Majkl Vederli, domaćoj publici najpoznatiji iz „NCIS-a", „Crnog anđela"... Posle kraha braka sa zvezdom tamošnjih sapunica Amelijom Hajnl nije izgubio veru u ljubav. Godine 2001. on i Džesika Alba su se verili, međutim njeni roditelji protivili su se toj ljubavi između ostalog zbog toga što je Majkl od Džesike stariji nešto više od decenije.

- Ne znam što sam pristala (da se udam), ranije nijednu ozbiljnu vezu nisam imala, a on je i stariji, mislila sam da zna bolje... Moji roditelji nisu bili srećni. Mi smo baš okrenuti veri, a Majkl i ja smo bili toliko različiti... Jednostavno, nije nam išlo. Kad smo počeli da se viđamo ja sam imala svega 18 godina i bila sam devica. Znala sam da želim da budem opčinjena onime s kojim ću to prvi put da uradim, pa sam dosta pazila da ne pogrešim. Nisam htela da se to desi, pa da me ostavi - pričala je onda za tamošnje medije Džesika, o kojoj se dosta pisalo zbog ove veze i veridbe.

Džesika pokazuje verenički prsten koji je dobila od Majkla, Profimedia
 

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

- Takođe, mnogo je teško biti sa nekim ko se bavi istim poslom kao i vi. Glumci su, konkretno, na hiljadu strana i mnogo je teško održati sve ukoliko niste maksimalno sigurni kraj onoga s kim ste. Tad sam donela odluku da više nikad neću biti s nekim iz posla - objasnila je bila ona, koja se 2008. udala za producenta Keša Vorena i sa njim dobila troje dece.

Bojana

Majkl je, s druge strane, sasvim slučajno „ušetao u život" Bojane Janković 2007. godine, kao razveden čovek s jednim detetom, sinom Avgustom. Upoznali su se na „Sting & The Police" koncertu kada je, kako se ranije navodilo, grupa nepoznatih mladića njoj i njenim drugaricama ponudila piće sa namerom da se združe. One nisu bile za to, ali oni - nisu odustajali.

Bojana i Majukl Vederli, Profimedia
 

- Tada nam je prišao Majkl, pravio se da nas poznaje, rekavši mi: „Draga, izvini što kasnim. Morao sam da završim neki posao u kancelariji." Onda se okrenuo momcima, mahnuo im i rekao: „Ja sam Majkl, drago mi je. Da li želite da nam se pridružite?" Momci su nas odmah ostavili na miru. Ustao je, kazao da je obavio svoj posao i, otišao. Kasnije se, naravno, vratio. Divno smo razgovarali. Budući da nemam naviku da gledam televiziju, nisam imala pojma da je on glumac dok mi nije rekao. Međutim, moja praktična priroda nije mi dozvolila da razmišljam o nekoj romantičnoj budućnosti, jer šta ja studentkinja medicine iz Srbije u Kanadi imam zajedničko s američkim glumcem u Holivudu - prisetila se Bojana jednom za „Politiku", prenosili su dalje mediji.

Jankovićeva se, inače, s roditeljima preselila u Kanadu 1993. Tamo je završila medicinu i postala lekar. I danas je doktor opšte prakse, generalne interne i integrativne medicine, uprkos tome što joj je suprug poznati glumac. Zajedno, dobili su ćerku Oliviju i sina Lijama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @m_weatherly1

 

Udruženim snagama, takođe, prebrodili su i veliki skandal, kada je glumica Elajza Dušku optužila Vederlija za s*ksualno uznemiravanje na setu. Godine 2018. ona je dobila nagodbu od 9,5 miliona dolara od CBS-a posle tvrdnji s kojima je izašla u javnosti.

Elajza Dušku, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike