Šta će na ovo reći Jelena Karleuša: Duško Tošić u vezi sa sedam godina mlađom pevačicom?

12.10.2023

22:14

0

Više se ne kriju

Šta će na ovo reći Jelena Karleuša: Duško Tošić u vezi sa sedam godina mlađom pevačicom?
Copyright ATAImages/Antonio Ahel 24sedam/Goran Sivački Printscreen/Instagram/inagardian

Vest o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića se i posle više od godinu dana komentariše, a iako se formalno još uvek nisu razveli, poznato je da duže vreme ne žive zajedno. 

Za razliku od Jelene, koja je stalna tema medija, Duško se povukao u ilegalu, te retko daje izjave. Međutim, kako prenosi Informer on i te kako uživa u životu jer je navodno u vezi sa sedam godina mlađom pevačicom Inom Gardijan. 

Njih dvoje su u ozbiljnoj vezi, a uskoro bi mogli i da izgovore sudbonosno "da", prenosi Informer. Koliko su zaljubljeni, govori i činjenica da svoju ljubav ne skrivaju, te da su nedavno viđeni na jednom prestoničkom splavu kako razmenjuju nežnosti.

- Katarina je te noći pevala na jednoj privatnoj proslavi na Adi, na kojoj je bio prisutan i Duško. Nakon nekog vremena, kada je većina zvanica otišla, počeli su da razmenjuju nežnosti naočigled prisutnih - kaže izvor, pa dodaje:

- Njihova veza je ozbiljna, sve što Tošića sprečava da zaprosi Katarinu je to što mu Karleuša ne da razvod. Njih dvoje često putuju i nerazdvojni su - završava izvor za Informer.

O ovome se već uveliko govori na društvenoj mreži "Iks" (nekadašnji Tviter). Korisnici ove društvene mreže: "Najsmešnije mi je što Ina Gardijan liči na kombinaciju Cece i Anastasije", "Ima negde intervju gde je Ina Gardijan rekla da je dobijala preteće poruke od jedne poznate pevačice"...

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike