Karleuša nastavlja da pravi haos! Napala opet Priju, podržala Draganu, a nju uporedili sa Miljanom Kulić!

11.10.2023

10:52

2

Svađa se produbljuje

Karleuša nastavlja da pravi haos! Napala opet Priju, podržala Draganu, a nju uporedili sa Miljanom Kulić!
Jelena Karleuša, Miljana Kulić i Boris Kargotić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Jelena Karleuša ne prestaje da proziva Aleksandru Prijović nakon održanih koncerta u Štark areni, ali ni zakazanih u Zagrebu, nije poštedela ni Lepu Brenu, dok je stala na stranu Dragane Mirković.

Pevačica je sada pohvalila Mirkovićevu što je zakazala još jednu Arenu, ali je iskoristila priliku da ponovo ponizi Prijovićevu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra Prijović

- Ako neki sa dve poznate pesme i dve godine karijere prodaju tri Arene, Dragana Mirković treba i zaslužuje 30 Arena u Beogradu i popis stanovništva u Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, Makedoniji... Ovako se to radi, bez plaćene Jutjub kampanje, lažnih klikova iz Pakistana, bez uloženih stotina hiljada evra u reklamu i iskakanje iz frižidera - bez ikakve reklame već dve rasprodate Arene! Ej? Nastaviće se! Napred Dragana! - poručila je Karleuša, a zbog prethodnih kritika na računa izgleda Lepe Brene, oglasio se dizajner Boris Kargotić, koji je zadužen za Brenine stajlinge.

Printscreen Instagram/karleusastar
 

On je bio kratak i nemilosrdan uporedivši je čak i sa Miljanom Kulić.

- "Dam, dam, dam" nije treš, meni je to top. Šta JK ima tu da kaže? Joj, ni ona se sama više ne slaže sa svojim mišljenjem. Ona svašta govori. Mislim da joj više ne treba uopšte davati na značaju. Šteta, mogla je... Jelena je zvezda? Pa i Miljana Kulić je zvezda. Zvezde su, selebritiji. Ne znam koje su to šifre, kombinacije šifara tu. Ne bih da pričam o njoj, stvarno nemam više šta da kažem - poručio je Boris za "Radio Svetski".

ATAImages/ Antonio Ahel
Miljana Kulić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike