Jelena Karleuša udarila na folkera i repera: Za jednog mislila da je umro, drugog optužila da je diler droge! (FOTO)

12.10.2023

10:50

0

Na opaskama nije štedela

Jelena Karleuša udarila na folkera i repera: Za jednog mislila da je umro, drugog optužila da je diler droge! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Oko pevačice Jelene Karleuše ponovo se na društvenim mrežama podigla ogromna prašina, pošto je „udarila na Radišu Uroševića, ne bi li mu predočila kako se samo njene pesme i pevaju". Zatim, nastavila je preko Sajfera, Crnog Ceraka... A sve u svrhe da odbrane sopstvenog uspeha.

- Ko peva pesme njene, na nastupima? Ko traži? Ja bih voleo da čujem nekog da je tražio pesmu Jelene Karleuše. Ja bih odmah batalio da pevam. Niko to nikada nije tražio. Pa, šta da se peva? - kazao je u izvesnom televizijskom pojavljivanju folker, a to je JK prilično izrevoltiralo.

Radiša Urošević, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ovaj još peva? Ja sam mislila da je ovaj umro. Neka mu neko kaže da samo Karleušine pesme i pevaju - istakla je u okviru svojih „storija".

Sa druge strane, posle izjave repera „Crnog Ceraka" da su im roditelji branili da slušaju njenu muziku, Jelena je tek osula rafalnu paljbu.

Jelena Karleuša, Instagram screenshot / karleusastar
 

- Šta su se uznemirili bre ovi seoski „reperi" pa prozivaju? Ko vas dira, 'alo? To je neki „Crni celer", te neki „Safer"... Pitam druga da mi kaže kako se zovu indijanci da guglam, jer ne znam ko su i umesto pesama piše da su dileri droge. Paori, vi ne samo da ste ku*c reperi nego ste i ku*c kriminalci, čim vas hvataju po školskim dvorištima dok deci dilujete drogu - napisala je, ali se tu nije i zaustavljala.

Jelena Karleuša, Instagram screenshot / karleusastar
 

- Neka poslušaju kako Beograđanka rola repčugu i neka sanjaju da će imati ovakav skil, hit i slavu! Džaba vam kokain, seljačine, video košta više nego što ste prodali deci u životu. O da, tekst je napisala kraljica repa, Mimi Mercedes. Ovo je poruka svima koji se*u. Rat bre - zaključila je onda ona.

Crni Cerak, ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike