"Baba tripuje staru Beograđanku, a viri joj celer": Seksi iz Crnog Ceraka oštro odgovorio Karleuši (FOTO)

12.10.2023

15:37

0

Rat sa reperima se nastavlja

"Baba tripuje staru Beograđanku, a viri joj celer": Seksi iz Crnog Ceraka oštro odgovorio Karleuši (FOTO)
Crni Cerak - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

U toku dana Jelena Karleuša je na svom Instagram profilu prozvala nekoliko izvođača, među kojima su se našli i momci iz grupe "Crni Cerak". Naime, Karleuša ih prozvala da su nepoznati, kao i da se bave kriminalnim radnjama, tačnije dilovanjem droge. 

- Šta su se bre uznemirili ovi neki seoski "reperi" pa prozivaju? Ko vas dira, alo?! Te neki Crni celer (?!), te neki Safer. Pitam druga da mi kaže kako se zovu Indijanci da guglam, jer ne znam ko su, i umesto pesama piše da su dileri droge! (Pa paori, vi ne samo da ste k***c reperi, nego ste i k***c kriminalci čim vas hvataju po školskim dvorištima dok deci dilujete drogu!) Neka poslušaj kako Beograđanka rola repčugu i neka sanjaju da će ikada imati ovakav skil, hit i slavu! P. S. (Džaba vam kokain seljačine, video košta više nego što ste prodali deci u životu) E da, tekst je napisala kraljica repa Mimi Mercedes. Ovo je poruka svima koji s**u. Rat bre! - napisala je Jelena na Instagramu.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Ubrzo se na Instagramu oglasio i Relja Despotović, poznatiji kao Seksi iz "Crnog Ceraka". 

- Najjače su mi babe kada tripuju stare Beograđanke, a celer im viri iz du**ta ili što bi O Dži, kralj repa, rekao: "skini kuku sa auta" - rekao je Seksi na svom Instagram profilu, a onda objavio stori na kome je istakao da je jedina "mama" rep muzike Mimi Mercedes, inače autorka mnogih Jeleninih pesama na novim albumima "Alfa" i "Omega". 

Printscreen/Instagram/seksisuperstar
 

- A da je mama jedna jedina svi znaju. Jer svi bi u gradu da žive ko mi - napisao je Seksi, dok se u pozadini čula njihova pesma. 

Podsetimo, osim Crnog Ceraka, na udaru Karleušinih komentara našao se i Sajfer koji je ranije već bio oštar prema pevačici. Naime, razlog njihovog sukoba bili su Karleušini oprečni komentari upućeni Aleksandri Prijović.  

- Dođe jedna Jelena Karleuša i kaže neki šund, nešto? Kome ćeš ti reći to? Šta tebi sad treba u ovim godinama da sabotiraš nekoga ili da kažeš da je neko šund, a ona kao nije? A peva o soku iz ovo, ono! Znaš, nema potrebe, bez veze traži neku pažnju, dira nekoga. Jednostavno, pukla si! Album ti je bezvezan i šta da ti radim - izjavio je reper.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike