Goca Lazarević ima jedan ultimatum za udvarače: Ako to ne zna, odmah mu kažem doviđenja

28.09.2023

00:10

0

Pevačica kaže da je imala dve velike ljubavi u životu

Goca Lazarević ima jedan ultimatum za udvarače: Ako to ne zna, odmah mu kažem doviđenja
Goca Lazarević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Goca Lazarević emotivno je ispunjena. Kako je ranije otkrila, za njen osmeh je zaslužan kolega muzičar koji je prati na nastupima. Ipak, za sve udvarače je važio jedan zahtev. 

- Kad mi se neko udvara prvo pitam „Je l’ znaš da voziš?!“ Ako ne zna, odmah kažem doviđenja. Nije mi suđeno niko da me vozi. Strašno, ceo život sama - otkrila je svojevremeno Goca.

Jednom prilikom je Goca otkrila da su njen život obeležile dve ljubavi - kompozitor Milutin Popović Zahar sa kojim je dobila dvoje dece i od koga se razvela pre više od dve decenije, i Branko Vukićević - njena neprežaljena ljubav. 

Printscreen ,,Magazin In"
Goca Lazarević

 

- Imala sam dve ljubavi, s jednim sam se rastala, a drugi je prerano otišao. Moja najveća ljubav – Branimir Vukićević – neprežaljena je ljubav. Umro je 2010. Nikada ga neću ni prežaliti. Za njim sam mnogo plakala, ali baš mnogo, godinama sam plakala. Znaš li kako sam prestala, naravno da ne znaš… Ljudi su počeli da mi govore da treba da me bude sramota, da sam imala dve velike ljubavi, a da mnoge žene ni za dva života ne mogu da dožive nijednu ljubav koja je slična kao jedna od tih mojih… Uvek sam se pitala da li mi je to nagrada ili kazna. Znam da je nagrada, ali ja to doživljavam kao kaznu - ispričala je Goca jednom prilikom za Grand.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike