Zahar ispričao kakav je stvarno sa Gocom Lazarević: Njene pesme uopšte ne sluša, a evo što ne bi više ni da rade zajedno!

27.07.2023

20:15

0

Tu je za nju, ali se „na mesto zločina ne vraća"

Zahar ispričao kakav je stvarno sa Gocom Lazarević: Njene pesme uopšte ne sluša, a evo što ne bi više ni da rade zajedno!
Milutin Popović Zahar - Copyright Printscreen RTS / „Tako stoje stvari"

Upitan u kakvim je zaista odnosima s Gocom Lazarević, Milutin Popović Zahar istakao je kako među njima vlada harmonija, ali da na jedno životno polje zajedno i ne zalaze. Naime, prema sopstvenom priznanju, on njenu muziku i ne sluša, a ne bi ni da sarađuju jer se „ne vraća na mesto zločina".

- U normalnim smo odnosima. Dođe ona kad joj treba nešto, čak i neku pesmicu traži, ali ja kažem znaš šta, to je isto kao da buteljku vina staru nekoliko godina treba da otvorim. Mora da je ubuđala do sad, molim te, nemoj - izjavio je on u „Pulsu Srbije", pa je na pitanje da li je preslušao njen novi album odgovorio:

- Ma ne, ne slušam njene pesme, jer neću da je vređam. Ne bih ništa sa njom ponovo radio zato što se ne vraćam na mesto zločina.

Podsetimo, Goca i Zahar upoznali su se kroz muziku, a kasnije, u braku, dobili su i dvoje dece. I posle te ogromne ljubavi, pa rastanka, ostali su dobri prijatelji.

Goca Lazarević, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Jedne tople majske večeri imao sam probu u „Loli", a Goca je došla na audiciju. Ovlaš sam je pogledao i rekao: „Koji je tvoj problem, mala?" Bila je veoma mlada, mršava kao balerina, tek otvoren ružin pupoljak. Njen glas je bio cvrkutav, a držanje skrušeno. „Došla sam da me probate", rekla je, a ceo orkestar je počeo da se smeje. „Da probate moj glas", dodala je. Nisam joj davao nikakvu šansu, odabrala je tešku vranjansku pesmu. Kada je zapevala, u sali su svi zaćutali. Bio je to rezak, pomalo visok glas neobične izražajnosti. Rekao sam: „O-ho-ho, ti se ne šališ. Najzad nam je došla dama koja zna znanje!" - prisećao se jednom Zahar, prenosio je „Kurir", a on je onda nastavio o tome koliko je samo bio oduševljen njenim talentom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike