Kad ju je upoznao, prvo ju je upitao - koji je tvoj problem? Detalji s početka velike ljubavi Goce Lazarević i Milutina Popovića Zahara

07.05.2023

16:45

0

Kasnije, dobili su i naslednike Mariju i Miloša

Kad ju je upoznao, prvo ju je upitao - koji je tvoj problem? Detalji s početka velike ljubavi Goce Lazarević i Milutina Popovića Zahara
Milutin Popović Zahar - Copyright Printscreen TV Happy, Jutarnji program

Milutin Popović Zahar u velikoj ispovesti otkrio je kako je upoznao Gocu Lazarević, pa kasnije sa njom i stupio u brak tokom kog su dobili naslednike  Mariju i Miloša.

- Jedne tople majske večeri imao sam probu u „Loli", a Goca je došla na audiciju. Ovlaš sam je pogledao i rekao: „Koji je tvoj problem, mala?" Bila je veoma mlada, mršava kao balerina, tek otvoren ružin pupoljak. Njen glas je bio cvrkutav, a držanje skrušeno. „Došla sam da me probate", rekla je, a ceo orkestar je počeo da se smeje. „Da probate moj glas", dodala je. Nisam joj davao nikakvu šansu, odabrala je tešku vranjansku pesmu. Kada je zapevala, u sali su svi zaćutali - kazao je, prenosi „Kurir", a Zahar je nastavio o tome koliko je samo bio oduševljen njenim talentom.

Goca Lazarević, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Bio je to rezak, pomalo visok glas neobične izražajnosti. Rekao sam: „O-ho-ho, ti se ne šališ. Najzad nam je došla dama koja zna znanje!"

„Otac mi je govorio da je vreme da se ženim..."

- Tako je počeo njen novi život, koji će, kako se kasnije ispostavilo, poremetiti moj sopstveni i odrediti mi dalju sudbinu. U to vreme svi moji drugovi su se oženili i imali decu, a otac mi je govorio da je vreme da se i ja ženim. Imao sam dve opcije, da se oženim koleginicom sa fakulteta, intelektualkom, vršnjakinjom ili ovom mladom pevačicom koju i ne poznajem dobro. Odlučio sam se za prvu i dobili smo ćerku Ljiljanu. Ali, ubrzo smo se razveli, nije išlo. Počeo sam da se družim sa pevačicom - objašnjavao je.

Goca Lazarević, ATAImages/A. A.
 

- „Slušaj, slušaj. Da odemo negde daleko, sami nas dvoje. Znam da se nećeš oženiti mnome, ali ipak bih volela da odemo bez pesme i svirke", rekla je i otišli smo na Azurnu obalu. Krenuo sam na plažu jedno po podne i video moju malu pevačicu kako sedi na obali skupljenih kolena koje je obuhvatila rukama. Bila je tužna. Znao sam o čemu se radi. Mlada, lepa i dobra pevačica vuče se s jednim violinistom bez nade da će je uzeti za ženu. Ćutao sam, ali sam tada odlučio da se oženim njome. Dugo smo bili u braku, deceniju i po. Dobili smo dvoje dece, Mariju i Miloša. Moja mlada supruga je bila dobra pevačica, postala je popularna i prava zvezda. Postala je sigurna u sebe, došla je ogromna lova, a mala gugutka iz neke šumadijske bestragije postala je ime popularnije od mog. Pomislila je da je vreme da Galateja napusti Pigmaliona - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike