Goca Lazarević o najvećem poniženju u profesiji: Vukao me je kao vreću, trčala sam plačući

06.09.2022

21:40

0

Pevačica je na svadbenom slavlju doživela veliku neprijatnost od mladoženjinog dede

Goca Lazarević o najvećem poniženju u profesiji: Vukao me je kao vreću, trčala sam plačući
grand_specijal_02022022_00018 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Naši estradni umetnici susreću se sa raznoraznim neprijatnostima na nastupima i privatnim slavljima. Goca Lazarević nije karijeru gradila na skandalima, ali je ipak tokom godina postojanja na estradi imala veoma teške momente koje bi rado zaboravila.

Pevačica se prisetila najtežeg trenutka u karijeri koji joj se desio na jednom svadbenom slavlju. 

ATAImages/Antonio Ahel
Goca Lazarević

 

- Pevala sam na svadbi sa orkestrom iz Petrovca na Mlavi sa kojim sam mnogo toga radila. Moje je bilo da dođem u četiri-pet po podne, a orkestar je bio tu od ujutru. Pretpostavljam da su oni imali neki svoj sled stvari i da nisam bila u toku sa njihovim nivoom raspoloženja, ali kada sam ušla pod šatru prišao mi je jedan čovek, za koga nisam znala ko je, i počeo da me vuče za rukav prema vrhu sofre, tako da sam se saplitala - priseća se Goca.

- Kada smo došli do stola gde su sedele najvažnije zvanice i mlada i mladoženja rekao mi je: „Hajde, penji se na sto!“ Odgovorila sam mu: „Znate, ja se ne penjem po stolovima.“ On je navalio na sto, i na sto. Kada sam odbila, gurnuo me je i rekao: „Oterajte je kući!“ Pogledala sam ga i počela da trčim između redova plačući - kazala je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Lazarević

Kada je video da su se stvari otrgle kontroli, šef orkestra potrčao je za Gocom, a zatim i ostali muzičari, pokušavajući da je ubede da ostane, uz objašnjenje da je penjanje na sto i na klupe normalna pojava na takvim slavljima. 

- Taj čovek koji me je vukao je bio mladoženjin deda, i bio je vidno pripit, ali nije mi rekao ni ''dobar dan'' već me vukao kao vreću. Ja sam se nekoliko puta popela na sto, ali zato što sam ja to htela. Meni ne može niko da naredi da se penjem na sto i to ne dozvoljavam nikome. Ne postoji novac za koji ću da se penjem. To radim jedino za džabe - objasnila je pevačica. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Lazarević

 

Posle pregovora sa bendom, Goca je ostala na svadbi, kako muzičari ne bi ostali bez posla. Iako je bila vidno neraspoložena, ispoštovala je dogovor.

- U šest su ostali samo mlada, mladoženja i njihova porodica, a kako je bila jesen svi su cvokatali od zime i molili su dedu da ide da spava. Međutim, on je govorio još ovu pesmu i još ovu pesmu. Toliko sam već bila besna, ljuta i umorna, da kada je pevač zapevao „...i dok ide niz ulice slušam njene cipelice“, prvo sam bacila mašnu sa kose, pa sam počela da skidam mantil i onda da stepujem cipelama. Uopšte ne znam zašto sam to uradila - kaže Goca. 

ATAImages/ A.A.
Goca Lazarević

-  Na kraju sam izula i cipele. Deda se tada prvi put nasmešio i povikao - Stop. Pružio mi je ruku i rekao: „Pa ti si, u stvari, divna!“ Pitala sam ga da li je trebalo sve da poskidam, da bi on shvatio da sam divna. To mi je bilo najveće poniženje i najteži i momenat u profesiji - zaključila je ona.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike