„Goca nije baka koja ne zna da spremi dobar ručak!" Pevačica i roštilj ume da raspali: Sve se nauči kad treba!

01.05.2022

08:45

0

Praznik rada ranije, međutim, nije nešto posebno obeležavala - to se promenilo tek pošto su došla deca

„Goca nije baka koja ne zna da spremi dobar ručak!" Pevačica i roštilj ume da raspali: Sve se nauči kad treba!
ATAImages/Antonio Ahel

Međunarodni praznik rada mnogima je rezervisan za uranak, roštilj, vreme u prirodi s dragim ljudima. Međutim, Goca Lazarević ništa od toga nije praktikovala dok nije postala majka, a kasnije i baka. Pevačica je za 24sedam ispričala da i te kako zna da pripremi dobar ručak i okupi najmilije za stolom.

Zatim, dotakavši se i ostalih aktuelnosti priznaje - da u ovom periodu maksimalno uživa u novoj „tituli", a to je „najstarija jutjuberka".

U kojoj meri obeležavate ovaj praznik?

- Ne proslavljam ga, svaki dan živim kao da je poslednji. Želim da uživam u životu i svim lepim stvarima koje mi pruža, verske praznike proslavljam, a ove ne.

Da li odranije pamtite neki poseban 1. maj?

- Budući da su Vaskrs i Prvi maj jako blizu, nekako smo taj Prvi maj provodili obično i normalno, bez nekog posebnog slavlja. Kako sam postala majka, baka, to se promenilo, s obzirom na to da su tada deca slobodna i ne idu u školu.

Goca Lazarević ATAImages/Antonio Ahel
 

Znate li da roštiljate?

- Sve se nauči kad treba (smeh)... Kao što znate, ja sam pre svega majka, pa i baka. Goca nije baka koja ne zna da spremi dobar ručak svojim unucima! Kada imam previše obaveza, nekada za njih i poručim hranu.

Svi bruje o tome kako ste „najstarija jutjuberka". Kako Vi gledate na to i šta još možemo da očekujemo na tom polju?

- Znate kako, postoje mladi starci i stari mladići. Moj pi-ar mi je predložio tu ideju koju sam na prvu prihvatila. Smatram da je ta platforma sjajna za svaku vrstu promocije i radujem se svemu što me očekuje na istoj. Naravno Vojče (Vojin Pavlović) voli da zabiberi svaku čorbu, pa tako je i ovu...

 

 

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti